Beşiktaş'ta Cenk Tosun şoku! Sezonu kapattı

Beşiktaş'ta Cenk Tosun şoku! Sezonu kapattı

Süper Lig'in 34. haftasında Erzurumspor'a konuk olan Beşiktaş'ta Cenk Tosun şoku yaşanıyor.

Uzun süreli sakatlık sürecinin ardından Erzurum'da sahaya ilk 11'de çıkan Cenk, yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemedi. Hava topu mücadelesinde yerde kalan ve acılar içerisinde dizini tutan tecrübeli forvet, sedyeyle kenara alındı. 73. dakikada golcü oyuncunun yerine Gökhan Töre oyuna dahil oldu.

Muhteşem başlangıcın ardından şanssızlıklar

Beşiktaş’a ara transfer döneminde Everton’dan kiralık olarak dönen Cenk Tosun, çıktığı ilk lig maçında sonradan oyuna girip Gençlerbirliği’ne 2 gol atmıştı. Sonrasında sakatlık yaşayan ve Milli Takım kampından da koronavirüs pozitif dönen tecrübeli futbolcu, bu sebeplerden dolayı uzun bir süre Kara Kartal’dan ayrı kalmıştı.

Alanyaspor maçıyla dönmüştü

Siyah-Beyazlılar’daki macerasına istediği gibi başlayamayan 29 yaşındaki futbolcu, Alanyaspor karşılaşmasıyla şovuna kaldığı yerden devam edip 3-0’lık zaferin açılış golünü kaydetti. Bu mücadelede idman eksiği bulunması sebebiyle sadece 70 dakika sahada kalabilen Cenk, Erzurum öncesi 3 idmanla kondisyonunu yükseltip Erzurumspor maçına ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

Diz kapağı çıktı

Gazeteci Ertan Süzgün, sakatlığa ilişkin şu bilgileri açıkladı: "Cenk Tosun’un sağ diz kapağı çıktı. Doktorlar yerine takıp sabitleştirmeye çalıştı. Ambulansla takım uçağına götürülüp tedavisi İstanbul’da yapılacak"

Diğer yandan gazeteci Gürler Akgün ise "Bize gelen ilk bilgi Cenk Tosun’un sezonu kapattı yönünde" bilgisini verdi.

(Fanatik & AjansBeşiktaş)