Beşiktaş'ta dev transfer operasyonu!

Beşiktaş'ta dev transfer operasyonu!

Spor Toto Süper Lig'de ilk hafta maçına çıkacak olan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları bitmiyor. Takımı güçlendirme adına hamlelerini sürdüren yönetim, isimleri belirledi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'den Domagoj Vida'yla anlaştığı ve bu transferin Salı günü duyurulacağı iddia edildi. 2+1 yıllık anlaşma sağlanırken, Dinamo Kiev'e ise 2 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. Düsseldorf formasını giyen Kaan Ayhan ise Vida'da sorun çıkarsa gündeme gelecek.

Bu arada Beşiktaş bir de sürpriz hazırlığında. Milan'dan ayrılması söz konusu olan Jose Sosa'nın bedelsiz olarak Beşiktaş'a gelebileceği iddia ediliyor. Siyah-beyazlılar,  bu transfere sıcak bakıyor. Hamburg'un Japon sağ bekei Gotoku Sakai'yle ilgili iddialar da dinmek bilmiyor. Yabancı fazlası olan Beşiktaş'ın bu oyuncu rotasyon için kadrosuna katabileceği konuşuluyor.

Yabancı oyuncu fazlalığı nedeniyle takımdan ayrılacak isimler de var. Alexander Milosevic'in ülkesi takımlarından AIK Stockholm'a gönderileceği öğrenildi. Kolombiyalı Pedro Franco'ya ise Katar ekiplerinden Al Sadd talip oldu. Denys Boyko için ise PAOK'la görüşmeler sürüyor. (CNN Türk)

Etiketler :