Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu kararı! Avrupa'nın yakın takibinde

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu kararı! Avrupa'nın yakın takibinde

Beşiktaş’ı Ziraat Türkiye Kupası’nda tutan genç file bekçisi, birçok Avrupa kulübünün takibinde olsa da, siyah-beyazlılar astronomik bir teklif olmadığı sürece bırakmayacak. Gelecek sezon için tüm planlar Ersin ve Mert ikilisi üzerine kuruldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta kaleci Ersin Destanoğlu, yeni bir destana daha imza atarken, genç file bekçisinin her iyi performansı, Avrupa’da mücadele eden takımların ilgisini daha fazla topluyor. Ancak siyah-beyazlıların Ersin’e izin vermeye niyeti yok.

Kaleye geçtiği günden beri her geçen gün performansını daha üst seviyelere çıkaran ve önceki gün de Ziraat Türkiye Kupası’nda, takımının Göztepe’yi penaltılarla geçmesini sağlayan Ersin, bu maçın ardından soyunma odasında tebrik yağmuruna tutuldu. Sergen Yalçın’ın şans vermesinden sonra Avrupa’daki birçok kulübün dikkatini çeken ve takibi altında olan Ersin için gelecek tekliflere tek bir şartla bakılacak.

Böylesine genç bir kaleci bulmanın çok maliyetli olduğunu bilen siyah-beyazlı yönetim, astronomik denilecek türden bonservis bedelleri olmadığı sürece, Ersin’i göndermeyi düşünmüyor. Kaleci ve golcü istikrarının ne kadar önemli olduğunu bilen Beşiktaş Yönetimi, tüm planlarını yeni sezon için de Ersin ve Mert ile devam etme üzerine kurdu.

Yeni plânlama

Beşiktaş Yönetimi ayrıca tıpkı Ersin gibi özkaynak düzeninin diğer genç kalecilerini de sistemin içine dahil edebilecek planlama yaptığı da öğrenildi.

Bir turdan fazlası

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, Ziraat Türkiye Kupası’nda gelen turun, bir kupa maçından da öte bir şey olduğunu oyuncularına aktardı. Göztepe maçı dahil son üç resmi maçtan sahadan beraberliklerle ayrılan siyah - beyazlı takımın başarılı hocasının, atlanan turun ve ardından gelen sevincin, takımın havasını daha da olumlu seviyeye çekeceğini de sözlerine eklediği ortaya çıktı. Ligde Adana Demirspor maçının kazanılması için planlar yapan ve eldeki kadroyu idareli bir şekilde kullanmaya çalışan Önder Karaveli’nin, Göztepe karşısındaki tur coşkusunu önümüzdeki haftalara yansıtmak için uğraş verecek.

Mancini gelmiyor

Adana Demirspor’da forma giyen Mario Balotelli’yi izlemek için 14 Şubat Pazartesi günü oynanacak Beşiktaş maçına gelmesi beklenen İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini, gelmekten vazgeçti.

İtalyan teknik adamın, vatandaşı olan mavi-lacivertli takımın teknik direktörü Vincenzo Montella’yı arayıp, bir programından dolayı gelemeyeceğini dile getirdi.

41 milyon euro 4 futbolcuya gitti

Beşiktaş’ta kadro dışı kalan Jeremain Lens, Adem Ljajic, Douglas ve Fabrice N’Sakala’nın bugüne kadarki toplam maliyetleri 41 milyon eurodan fazla...

Rekor maliyet Adem Ljajic’te... Tecrübeli futbolcunun siyah-beyazlılara toplam maliyeti 19 milyon 750 bin euro oldu. Lens için ise Sunderland’a kiralama ve bonservis bedeli olarak 5.5 milyon euro verildi, toplam maliyeti ise 16 milyon 473 bin euro olarak gerçekleşti. Douglas’ın toplam maliyeti 3.9 milyon euro olurken, Fabrice N’Sakala ise Beşiktaş’a 1.7 milyon euroya maloldu. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)