Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'nun durumu ilk ağızdan açıklandı: "En ufak bir sorun yok"

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'nun durumu ilk ağızdan açıklandı: "En ufak bir sorun yok"

Ceyhun Kazancı, “Ersin Destanoğlu'nun kontratı konusunda en ufak sorun yok. Kontratı uzayacak. Bir sıkıntımız yok. Herhangi bir şekilde kontratı bitip ayrılması söz konusu değil” diye konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, tartışılan fi le bekçisi Ersin Destanoğlu ile yeni sözleşme konusunda yapılan görüşmelerle ilgili bilgi verdi:

"Ersin son derece karakterli biri. Biraz klişe laf ama tam anlamıyla bu camianın evladı. Kontratı bitip de bedava gidecek oyuncu değil. Beşiktaş'a hayatını adamış biri. Kaleci yeteneğini tartışmıyorum. Her oyuncunun olduğu gibi kötü dönemleri olabilir. Ersin şampiyon olmuş, 3 kupa kazanmış ve her kupaya katkı vermiş kaleci. O günlere geri dönecek. Kontratı konusunda en ufak sorun yok. Kontratı uzayacak. Bir sıkıntımız yok. Prosedürlerdir bunlar, devam eder. Herhangi bir şekilde kontratı bitip ayrılması söz konusu değil. Yeri gelir, zamanı gelir, kendisinin ve bizim uygun gördüğümüz teklif gelirse oturur konuşuruz, o ayrı.

"EN ŞANSLI TAKIMIZ" 

Kaleci konusunda genel algı kötü bir dönemde olduğumuz. Matematik bunu söylüyor. 15 şutun 10'u gol oldu. Biraz yüksek. 3 tane çok önemli ve güvendiğimiz kalecimiz var bizim. Kaleci konusunda en şanslı takımız. Biz böyle inanıyoruz." (Akşam)