Beşiktaş'ta Fas duvarı! Samy Mmaee...

Beşiktaş'ta Fas duvarı! Samy Mmaee...

Beşiktaş'ta kadro yapılanması kapsamında transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Stoper takviyesi yapmak isteyen siyah-beyazlılarda flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın Samy Mmaee ile temasa geçtiği belirtildi. İşte transfer gelişmesinin detaylar

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Süper Lig'in 2. haftasında oynayacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah beyazlılarda bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor. Valerien Ismael'in özellikle stoper ısrarının ardından gündeme sürpriz bir isim eklendi. 
Romain Saiss'in Fas Milli Takımı'ndan takım arkadaşı olan Samy Mmaee için girişimler başladı. Saiss vatandaşını Beşiktaş'a getirmek için kolları sıvadı. 

Sabah'ın haberine göre Welinton'ın takımdan ayrılma durumunun ortaya çıkmasıyla birlikte savunma için arayışta olan Beşiktaş'ta ilk hedef yerliydi.

Ancak Koray Günter'in yüksek yıllık maliyeti sonrası planlar değişti ve stoperde rota yabancılara çevrildi. Geniş bir liste hazırlayan Beşiktaş yönetimi, ilk olarak Samy Mmaee için harekete geçti.

Macaristan'ın Ferencvaros takımında forma giyen 25 yaşındaki oyuncu için kulübüne 1.2 milyon Euro bonservis teklifi yapıldı.

MACAR KULÜBÜ BONSERVİS MİKTARINI AZ BULDU

Ancak Macar kulübünün bu rakamı az bulduğu belirtildi.

Yeni transfer Romain Saiss'in, Fas Milli Takımı'ndan partneri olan Mmaee'nin ise Beşiktaş forması giymek için istekli olduğu vurgulandı. Siyah-beyazlılara, Saiss'ten de olumlu görüş geldi. Mmaee, stoperin yanı sıra iki bek mevkiinde de forma giyebiliyor. 1.88'lik oyucunun 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. (FotoMaç)