Beşiktaş'ta flaş Pjanic kararı! İşte yapılan son teklif

Beşiktaş'ta flaş Pjanic kararı! İşte yapılan son teklif

Beşiktaş Yönetimi, kiralık olarak kadrosuna kattığı Miralem Pjanic ile masaya oturdu. Başkan Çebi’nin, yıldız futbolcu için bir teklif yapıldı ve bonuslarla bunun artabileceği dile getirildi. Boşnak oyuncu ise daha iyi koşullar bekliyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’a sezon başında Barcelona’dan kiralık olarak gelen Miralem Pjanic, yakın zamanda siyah - beyazlı yönetimle bir görüşme yaptı.

Pjanic'ten indirim istendi

İstanbul’dan ayrılmayı düşünmediği ve şehri çok sevdiği için önümüzdeki sezon da Beşiktaş’ta kalmanın planlarını yapan siyah - beyazlı oyuncu, bu talebini net bir şekilde yönetime iletti. Yeni sezona daha düşük bütçe ve daha genç bir takım düşünen Beşiktaş ise, yıldız oyuncudan indirim istedi.

2 milyon euroyu kabul ederse kalacak

Önümüzdeki sezon Ghezzal kalitesindeki oyunculara en yüksek rakamı vermeyi düşünen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, 2 milyon euroyu kabul etmesi halinde, Pjanic ile anlaşabileceklerini yönetim kurulunda dile getirdi. Teknik Direktör Valerien İsmael’den de Pjanic konusunda da görüş alan siyah-beyazlılar, bütçesini aşmamak için çalışacak. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)