Beşiktaş'ta futbolculara süper prim!

Beşiktaş'ta futbolculara süper prim!

Kartal yarın Benfica’yı devirirse hem gruptan çıkmaya hem de "tarihi ödüle" çok yaklaşacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği başarılı performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş’ta, yönetim kurulu süper prim hazırlığı içerisine girdi. Vodafone Arena’da yarın akşam Benfica’yı mağlup etmesi halinde gruptan çıkmaya çok yaklaşacak olan siyah-beyazlı takımda, yönetim süper prim için son hafta Ukrayna’da oynanacak Dinamo Kiev maçını da bekleyecek.

Benfica ve Dinamo Kiev maçları sonunda gruptan çıkılması halinde futbolculara çok ciddi bir prim dağıtacak olan siyah-beyazlılar bu rakamı şimdilik gizli tutuyor. Kartal 6 Aralık Salı günü Ukrayna’da tur biletini cebine koyarsa oyuncuların cepleri dolacak.

UEFA’dan galibiyet başına 1.5 milyon euro alan ve gruptan çıkılması durumunda 5.5 milyon euro da performans ödülü kazanacak olan yönetim, takıma toplamda 1.5 milyon euro prim dağıtmayı planlıyor.

Siyah-beyazlı yönetim, Şampiyonlar Ligi’nde şimdiye kadar elde edilen 3 milyon euro performans ödülünün yarısını teknik heyet ve futbolculara prim olarak dağıtmıştı. Devler Ligi’nde son 16’ya kalınması halinde tarihinde bir ilke imza atacak olan Kartal’da, yönetimin bu durumu göz önünde bulundurarak takıma jest yapmak istediği aktarıldı.

Siyah-beyazlı yönetim, UEFA’dan 5.5 milyon euro gelirse futbolcuların yıl sonuna kadar olan alacaklarını da ödeyecek. Bu arada ödemeler konusunda çok hassas olan Başkan Fikret Orman’ın, Benfica maçı öncesi tesislerde oyuncularla bir araya gelerek motivasyon toplantası yapması bekleniyor. (Fanatik)