Beşiktaş'ta Gökhan Gönül gelişmesi! Tek şartı...

Beşiktaş'ta Gökhan Gönül gelişmesi! Tek şartı...

Beşiktaş Yönetimi, Karius ve Rebocho ile vedalaşırken Caner Erkin’le yola devam etmeme kararı aldı. Gökhan Gönül'ün takımda kalıp kalmayacağı merak edilirken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Ajans Beşiktaş - Karius ve Rebocho ile vedalaşıp, Caner Erkin’le yola devam etmeme kararı alan Beşiktaş Yönetimi, dış transferde Fabrice N’Sakala’yı bitirme noktasına getirirken, Gökhan Gönül’ün sözleşmesini de sezon bitmeden yenilemek istiyor.

Gökhan Gönül’ün sözleşme konusuyla Asbaşkan Emre Kocadağ’ın ilgilendiği ve şu an için görüşmelerin olumlu geçtiği bildirildi. 35 yaşındaki tecrübeli oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme yenilemeyi planlayan siyah-beyazlıların bazı pürüzleri gidermeye çalıştığı kaydedildi.

Ekstra bonuslar istediği iddia edildi

Yıllık ücretin düşürülmesi konusunda yönetimin sunduğu teklife sıcak bakan Gökhan Gönül cephesinin, performansa dayalı ekstra bonuslar istediği iddia edildi.

Başka kulüpler devreye girerse...

Bunun gibi sorunlar dışında Gönül ile bir sıkıntı yaşamayan siyah-beyazlılar, başka kulüplerin devreye girmesi durumunda fiyat artırımı yapmayacak.

Sağ bekte B planı hazır

Gökhan Gönül konusunda teknik heyetle bir görüşme yapan yöneticilerin, anlaşma sağlanamaması durumunda B planlarının hazır olduğunu söylediği aktarıldı. Siyah-beyazlıların, Gönül’le de yolların ayrılması halinde yerli sağ bek transferi yapacağı ifade edildi. Altyapıdan Kerem Kalafat’ı kadroda tutacak olan teknik heyetin ihtiyaç halinde Dorukhan’ı da sağ bek bölgesine kaydırabileceği vurgulandı.

Alternatif çözümlerin olması nedeniyle Gökhan Gönül ile yapılan pazarlıklarda kulübün kasasını zorlamayacak olan Beşiktaş Yönetimi’nin sezon bitmeden bu sorunu çözüme savuşturması bekleniyor. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)