Beşiktaş'ta Gonzalo Higuain için başkan devrede

Beşiktaş'ta Gonzalo Higuain için başkan devrede

Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ, ismi sır gibi saklanan golcü adayları ile görüşmeler yapıyor. Başkan Ahmet Nur Çebi ise ''piyango'' olarak görülen Gonzalo Higuain transferi için bizzat devreye girdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Erdal Torunoğulları; Papiss Cisse, Ze Luis, Aboubakar ve Kalinic ile görüşmeleri yürütüyor. Torunoğulları gibi Emre Kocadağ da birkaç farklı forvet üzerinde görüşmeler yapıyor... O biraz daha sessiz ve derinden işleri götürüyor. Daha genç, daha potansiyelli, daha fazla Sergen Yalçın’ın istediği isimlerle görüşüyor. Dışarı daha az bilgi veriliyor. Gelen bilgiler ise Kocadağ’ın görüşme yaptığı isimlerin transferinin daha zor olduğu yönünde.

Ahmet Nur Çebi Higuain transferini bizzat üstlendi

Bir de Başkan Ahmet Çebi’nin transferine girdiği Gonzalo Higuain var... Menajerinin ''Mandzukic’e teklif ettiğiniz rakamı edin yeter'' dediği Arjantinli golcü için Başkan Çebi bizzat görüşmeler yapma kararı aldı. Hem Juventus hem de Higuain’in menajerliğini yapan babası ile görüşecek olan Çebi’nin ortaya çıkacak şartlardan sonra kararını vereceği öğrenildi. Higuain’in kardeşi Federico daha önce Beşiktaş forması giymiş o dönemde baba Higuain sürekli İstanbul’a gidip gelerek, Beşiktaşlı yöneticilerle çok yakın ilişkiler kurmuştu. (Fotospor)

Etiketler :