Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yaratan 5 futbolcu

Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yaratan 5 futbolcu

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ın başına geçmesi sonrası iyi bir performans gösteren Beşiktaş'ta performansını bir türlü yukarıya çekemeyen 5 futbolcu vardı. İşte performanslarıyla hayal kırıklığı yaratan 5 isim;

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, bu sezon beklentilerin uzağında kaldı. Peki Beşiktaş'ta başarısız geçen sezonda hayal kırıklığı yaşatan 5 futbolcu kimdi? İşte Beşiktaş'ta beklentilerin uzağında kalan 5 isim...

BEŞİKTAŞ'TA 5 HAYAL KIRIKLIĞI

TYLER BOYD

Geçen sezon Ankaragücü'nde başarılı performans gösteren Tyler Boyd, Beşiktaş'a büyük umutlarla alındı. Yaz ransfer döneminde transferi gündemde olan Tyler Boyd, Beşiktaş hücuma büyük katkı yapacak diye hesaplanırken, Yeni Zelanda asıllı ABD'li oyuncu beklentilerin uzağında kaldı.

ADEM LJAJIC

Beşiktaş'ın kariyer ve yetenek olarak en önemli isimlerinin başında gelen Adem Ljajic, siyah-beyazlı takımın bonservisini almasının ardından performans olarak dibe vurdu. Beşiktaş'ta maçların kaderini değiştirmesi beklenen Adem Ljajic, Süper Lig'de 24 maçın 17 tanesine 11'de başlarken, 5 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Beşiktaş'ın 10 numarası son asistini 1 Şubat'ta Rizespor deplasmanında yaptı.

KEVIN N'KOUDOU

Beşiktaş'ın Totenham'dan transferi olan Kevin N'Koudou, siyah-beyazlı takıma geldiğinde taraftarlar fazlasıyla heyecanlandı. Sürati ve rakiplere yaşattığı sıkıntılarla, Beşiktaşlılar, Fransız isimden çok şey bekledi. Ancak N'Koudou, Süper Lig'de sadece 3 gol atarken, 1 asist yaptı. Bir hücum oyuncusu için oldukça düşük istatistiklere sahip olan N'Koudou, ilk sezonunda beklentileri karşılayamadı.

DOUGLAS

Barcelona'nın ardından Sivasspor'a gelen ve gösterdiği performansla taraflı tarafsız beğeni kazanan Douglas, Beşiktaş'a bonservissiz geldi ama Brezilyalı ismi sahada gören olmadı! Douglas, 25 maçta sakatlık sebebiyle forma giyemezken, 4 maçta da kadroya alınmadı. Beşiktaş'ta toplam 7 maç forma giyen ve 454 dakika süre alan Douglas, sağ bekte Gökhan Gönül'ün yalnız kalmasına neden oldu.

GÜVEN YALÇIN

Beşiktaş'ın genç isimlerinden Güven Yalçın, geçen sezon Süper Lig'de 22 maçta 8 gol ve 4 asistlik performansıyla siyah-beyazlı camiayı umutlandırdı. Ancak Güven Yalçın bu sezon beklentilerin uzağında kaldı. 23 resmi maçta toplam 1,097 dakika süre alan Güven Yalçın, 3 gol atabildi. Abdullah Avcı'nın performansını beğenmediği Güven Yalçın, Sergen Yalçın'ın verdiği şansları da kullanamadı. (Sporx)

Etiketler :