Beşiktaş'ta hedef 24 puan

Beşiktaş'ta hedef 24 puan

Beşiktaş'ta pazar günü deplasmanda alınan 1-0'lık Medipol Başakşehir mağlubiyeti keyifleri kaçırdı.

Ajans Beşiktaş - 2 günlük iznin ardından bugün top başı yapacak siyah-beyazlılarda, Medipol Başakşehir maçında sağ kalça adelesinden sakatlanan ve A Milli takım kadrosundan çıkarılan Oğuzhan Özyakup'un tedavisi sürüyor. 

beIN Sports'un haberine göre Oğuzhan'ın, Aytemiz Alanyaspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Öte yandan sağ elmacık kemiğinden ameliyat edilen Negredo, haftasonu kendisi için özel olarak yapılacak maskeyle antrenmanlara başlayabilecek.

Yönetimden aldığı özel izinle ülkesi Portekiz'e giden ve Pazar günü dönmesi beklenen Pepe, Aytemiz Alanyaspor'a karşı forma giyebilecek.

Aytemiz Alanyaspor'a karşı Adriano, Medel ve Quaresma'dan yoksun çıkacak Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, zirve ile puan farkının daha fazla açılmaması adına kalan 8 maçta 24 puan hedefliyor.

Bu bağlamda Ümraniye'de olağanüstü hal ilan edilirken, Güneş'in sarı kart sınırında bulunan, Caner Erkin, Oğuzhan, Atiba ve Tolgay'a kart görmemeleri konusunda uyarıda bulunduğu ve kalan 8 hafta da tüm oyuncularından en fazla verimi almak istediği belirtiliyor.

Etiketler :