Beşiktaş'ta hedef Boyd ve Douglas

Beşiktaş'ta hedef Boyd ve Douglas

Beşiktaş transferde somut adımları atmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlılar ilk olarak Tyler Boyd ve Douglas’ı kadrosuna katmayı planlıyor

Ajans Beşiktaş - Sezon öncesi transferde sessizliğini sürdüren Beşiktaş, harekete geçiyor. Siyah beyazlı yönetimin öncelikle Tyler Boyd’u kadrosuna katmak için somut adımlar atacak. 24 yaşındaki oyuncu ile anlaşan Beşiktaş, bonservis bedeli için Vitoria Guimaraes ile pazarlıklarını sürdürüyor. Henüz anlaşma sağlayaman iki kulüp, bu hafta yeniden görüşecek. Yeni Zelanda asıllı, Birleşik Amerikalı oyuncuya farklı kulüplerden teklif gelmesi siyah beyazlıların işini zorlaştırdı. Beşiktaş transferi 1.5 milyon Euro karşılığında tamamlamak isterken, Portekiz ekibi diğer teklifkeri öne sürerek bonservis bedelini 2.5 milyon Euro’ya kadar çıkardı.

Douglas için de devrede

Siyah beyazlılar geçen sezon Sivasspor’da kiralık olarak oynayan Douglas için de girişimlerini arttıracak. Brezilyalı oyuncu ile yıllık ücret konusunda uzlaşmaya çalışan Beşiktaş, Douglas’a yeni teklif sunacak. 28 yaşındaki futbolcu ile anlaşılması durumunda imzalar atılacak. Barcelona ile sözleşmesi biten Brezilyalı oyuncu için bonservis bedeli ödenmeyecek. (NTV Spor)