Beşiktaş'ta hedef Cengiz Ünder

Beşiktaş'ta hedef Cengiz Ünder

Süper Lig’de devam eden 8+3 kuralı nedeniyle yabancı kontenjanı dolu olan kulüpler devre arası yapılacak takviyelerde ağırlığı yerli oyunculara verirken devre arası transfer döneminin en popüler oyuncularının başında Cengiz Ünder geliyor.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’de devam eden 8+3 kuralı nedeniyle yabancı kontenjanı dolu olan kulüpler devre arası yapılacak takviyelerde ağırlığı yerli oyunculara verirken devre arası transfer döneminin en popüler oyuncularının başında Cengiz Ünder geliyor. 

BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRDİ

Geçen sezon Marsilya’da Jorge Sampaoli ile müthiş bir çıkışa imza atan ancak bu sezon takımın başına Igor Tudor’un gelmesiyle hem aldığı süreler hem de performansı düşen milli oyuncu için Galatasaray’ın ardından Beşiktaş da devrede.

MİLLİ TAKIM KAMPINA TEKLİF

Cengiz bu sezon Ligue 1’de 14, Avrupa’da 6 olmak üzere 20 maçta oynasa da sadece 6 kez 11’de şans bulabildi. Toplamda 718 dakika süre alan milli yıldız takımına 1 asistlik katkı sağlayabildi. 2021-22 sezonunda ise lig, Avrupa ve Fransa Kupası’nda 47 maça çıkan Cengiz Ünder 37 kez ilk 11’de şans bulurken 13 kez ağları havalandırıp 6 asist yaparken 19 gole direkt katkıda bulunmuştu. Galatasaray 25 yaşındaki oyuncuyu kiralamak isterken Cengiz’e bir teklif de A Milli Takım’da geldi.

CENK TOSUN İSTEDİ

A Milli Takım’ın geçen hafta oynadığı hazırlık maçlarında İskoçya’ya gol atıp Çekya karşısında 2 asist yapan Cengiz Ünder’e Beşiktaş’ın tecrübeli golcüsü Cenk Tosun’un şakayla karışık siyah beyazlı takıma gelmesi için Transfer teklifinde bulunduğu ortaya çıktı.

"TEK YOL BEŞİKTAŞ"

Gaziantep’teki kampta Cenk’in hakkında çıkan Galatasaray’a transfer olacağı ile ilgili iddiaları hatırlatarak Cengiz’e “Bize gel tekrar Avrupa’ya dönersin. Yeniden doğuş için tek yol Beşiktaş” dediği öğrenildi. (Hürriyet)