Beşiktaş'ta hedef Eylül'de 4 zafer

Beşiktaş'ta hedef Eylül'de 4 zafer

Ligde sezona istediği gibi başlayamayan Beşiktaş, milli ara sonrasında uçuşa geçmeyi hedefliyor.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig’de 4. hafta mücadelesinde Bursaspor’la deplasmanda 1-1 berabere kalan Siyah-Beyazlılar, milli araya 7 puanla girmişti. 12 puanla lider Kasımpaşa’nın ardından 7. konumda bulunan Kara Kartal, milli maç arasının ardından yeni transferleriyle güçlenmiş kadrosuyla birlikte uçuşa geçmeyi planlıyor. Bu doğrultuda yardımcılarıyla birlikte bir harekat planı belirleyen teknik direktör Şenol Güneş, Eylül ayı içerisinde çıkacakları 1’i UEFA Avrupa Ligi’nde 3’ü de Spor Toto Süper Lig’de olmak üzere toplamda 4 maçtan da galibiyetle ayrılıp hem lige hem de Avrupa’ya damga vurmak istiyor. Milli ara sonrasına Süper Lig’in 5. haftasında ilk olarak Yeni Malatya’yı Vodafone Park’ta ağırlayacak olan Beşiktaş, taraftarı önünde çıkışa geçmek için çaba gösterecek.

Tek deplasman Kadıköy...

Yeni transfer Adem Ljajic’in de ilk 11’e dahil edilmesinin beklendiği Yeni Malatya karşılaşmasının ardından Beşiktaş, soluğu UEFA Avrupa Ligi’nde alacak. Gruplara kalmak için 3 ön eleme turunu geride bırakan Siyah-Beyazlılar, I Grubu’nun zayıf halkası Sarpsborg’la 20 Eylül’de Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek. Norveç ekibini geçip turnuvaya 3 puanla başlamanın hesaplarını yapan Kara Kartal’ın, bu mücadelenin ardından adresi Ülker Stadı olacak.

Derbinin 2 önemi var...

Şenol Güneş’in öğrencileri, ligde 6. haftada Fenerbahçe’yle Kadıköy’de karşı karşıya gelecek. Bu maça çok önem veren Güneş, rakibini evinde yıkıp hem zirve yarışında yer almayı hem de Sarı-Lacivertliler’i geri plana itmeyi istiyor. Siyah-Beyazlılar’ın Eylül ayındaki kapanış maçı, Spor Toto Süper Lig’de Kayserispor’la olacak. 7. hafta mücadelesinde Sarı-Kırmızılılar’ı Vodafone Park’ta konuk edecek olan Beşiktaş, bu karşılaşmayı da kayıpsız geçip çıkışını sürdürmek için çaba gösterecek. (Fanatik)