Beşiktaş'ta hedef Harun Tekin veya Günay Güvenç

Beşiktaş'ta hedef Harun Tekin veya Günay Güvenç

Kaleyi yerli bir isme emanet etmeyi düşünen Beşiktaş'ta Fenerbahçe'nin kalecisi Harun Tekin'i gündemine aldığı öğrenildi. Tekin'in alternatifi ise Günay Güvenç.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Gençlerbirliği maçından sonra yaptığı "Kaleye Türk bir kaleci transferi yapacağız" açıklamasının ardından gündemdeki iki isim ortaya çıktı: Harun Tekin ve Günay Güvenç...

Harun Tekin

Sergen Yalçın, 3-0 kazandıkları Gençlerbirliği maçının ardından ''Net söyleyeceğim bir şey var. Kaleyi Türk yapacağız, Ersin'in yanına tecrübeli bir Türk kaleci transfer edeceğiz. Federasyonun çıkarttığı kararla sahada 8 yabancı oynayabileceğiz. Biz kaleyi Türk oyuncu ile kurtarmayı düşünüyoruz. Ersin iyi performans sergiliyor, kendisine güveniyoruz. Yanına da bir tane tecrübeli Türk kaleci alıp orayı kapatıp 8 yabancıyı içeride kullanmak istiyoruz.'' sözlerini kullanmıştı.

Günay Güvenç

YAKIN ZAMANDA TEKLİF YAPILACAK

Sergen Yalçın'ın yönetime verdiği raporda Harun Tekin transferini çok istediği belirtilirken önümüzdeki günlerde Beşiktaş'ın 31 yaşındaki kaleci için Fenerbahçe'ye resmi bir teklifle gitmesi bekleniyor.

Siyah-beyazlılar, bu transferden istediği sonucu alamazsa Gaziantep FK'nın başarılı kalecisi Günay Güvenç'e yönelecek. (Akşam)

Etiketler :