Beşiktaş'ta ilk hedef Javier Hernández

Beşiktaş'ta ilk hedef Javier Hernández

Beşiktaş'ın golcü transferi konusunda gündemine gelen en güçlü aday West Ham United forması giyen Meksikalı golcü oyuncu Chicharito lakaplı Javier Hernández olduğu iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş yönetimi golcü arayışlarını sürdürüyor. Gündeme gelen isimler ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'ın ilk hedefinin West Ham United forması giyen ve küçük bezelye lakaplı Meksikalı golcü oyuncu Javier Hernández olduğu öne sürüldü.

Takvim Gazetesi'nin iddiasına göre, İngiltere'de bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın burada West Ham'lı Chicharito ve Leicester'li Slimani için kulüpleriyle görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Önceliği Chicharito olan Başkan Orman, Meksikal forvet için şartlara zorlayacak. Sonuç alınamazsa Cezayirli golcü Slimani için ataklar sıklaşacak. Fikret Orman'ın cuma gününe kadar mutlaka bir golcüyle anlaşmak istediği ve bu nedenle aralıksız çalıştığı belirtildi.

Chicharito bu sezon West Ham United'da kaç gol attı?

West Ham United takımı forması giyen Meksikalı golcü oyuncu Hernandez 21 karşılaşmada süre aldı ve takımı adına 4 gol kaydetti. Meksikalı golcü kariyerinde Manchester United, Real Madrid gibi büyük takımların formasını da giydi.

Etiketler :