Beşiktaş'ta istenmeyen adam; Dele Alli

Beşiktaş'ta istenmeyen adam; Dele Alli

Siyah-Beyazlılar'ın sezon başında Everton'dan kiraladığı yıldız futbolcu için işler giderek kötüleşiyor. İngiliz basını, Beşiktaş'ta tribüne gönderilen Alli'nin, sezon sonunda Everton macerasından da azat edileceğini duyurdu.

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar'ın sezon başında Everton'dan kiraladığı yıldız futbolcu için işler giderek kötüleşiyor. İngiliz basını, Beşiktaş'ta tribüne gönderilen Alli'nin, sezon sonunda Everton macerasından da azat edileceğini duyurdu.

BEKLENENİ VEREMEDİ

Sezon başında büyük beklentilerle Premier Lig ekiplerinden Everton'dan kiralanan Dele Alli, Beşiktaş'ta bir türlü beklenen performansı gösteremedi. Dış basında sık sık gündeme gelen yıldız futbolcu, Beşiktaş'ta Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 15 maçta forma giydi. Bu maçlarda toplamda 831 dakika süre alan İngiliz futbolcu, 3 golle katkı sağladı.

İNGİLİZ BASINI DUYURDU

Son olarak Ankaragücü, Başakşehir ve İstanbulspor maçlarında kadroya giremeyen oyuncu için İngiliz basını; "Dele Alli, sezon sounda İngiliz ekibi Everton'a geri dönecek" ifadelerini kullandı.

İSTENMEYEN ADAM KONUMUNDA

2021-22 sezonu ara transfer döneminde Tottenham'dan Everton'a bedelsiz olarak transfer olan Dele Alli, Ada ekibinde de istenmeyen adam konumunda bulunuyor.

"NELER OLACAĞINI GÖRECEĞİZ"

Everton teknik heyeti, Dele'nin performansından memnun değil ve geri dönse de yıldız orta sahayı kadroda düşünmüyor. Everton Teknik Direktörü Sean Dyche konuyla ilgili, "Artık yaz aylarında hepimiz tekrardan bir araya geldiğimizde neler olacağını göreceğiz. Dele Alli'nin Beşiktaş'la sezon sonuna kadar sözleşmesi var" ifadelerini kullanmıştı. Bir diğer iddiaya göre ise Everton, sözleşmesi 2024 yılında bitecek oyuncunun mukavelesini bu sezon sonunda feshedecek. (Akşam)