Beşiktaş'ta Josef bekleyişi bitiyor! Gençlerbirliği maçında...

Beşiktaş'ta Josef bekleyişi bitiyor! Gençlerbirliği maçında...

Josef de Souza'nın lisans sorununun çözümü için geri sayıma geçildi. Eski kulübü Al Ahli'nin haksız fesih olduğunu ileri sürerek geri çağırsa da Brezilyalı futbolcunun geçici lisansının çıkarılarak Gençlerbirliği maçında sahada olması bekleniyor.

Ajans Beşiktaş - Sezona kötü başlayan Beşiktaş'ta durumu en fazla merak edilen isimlerin başında yeni transfer Josef de Souza geliyor. Eski kulübü Al Ahli ile problemli bir ayrılık yaşayan Brezilyalı futbolcunun lisans sorunu birkaç gün içinde çözülecek.

Arabistan ekibi, Josef'in haksız fesih yaptığını ileri sürerek gerekli evrakları göndermezken Beşiktaşlı kurmaylar geçici lisans için FIFA'ya başvuru yapmıştı. Sambacı için yapılan temasların olumlu ilerlediği kaydedilirken Josef'in lisansının çıkarılıp Gençlerbirliği maçında kadroda olması bekleniyor.

AL AHLI GERİ ÇAĞIRDI AMA...

Öte yandan dün Al Ahli'nin Josef de Souza'nın geri dönmesi yönünde yeni bir çağrı yapmıştı. Ancak alacakları ödenmediği için sözleşmesini fesheden Josef, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ''Geri dönme ihtimalim sıfır. Sıkı çalışıyorum" ifadelerini kullanarak Arabistan'a dönme ihtimali olmadığının altını çizdi.

Josef, Al Ahli'nin daha önce benzer yöndeki açıklamasına da yine sosyal medyadan tepki göstermiş ve ödemelerde yaşanan sorunlarla ilgili belgelerin kulüp tarafından görmezden gelindiği açıklamıştı. (Habertürk - Oğuzhan Genç)

Etiketler :