Beşiktaş'ta kaleci arayışları sürüyor! İşte günün öne çıkan transfer iddiaları...

Beşiktaş'ta kaleci arayışları sürüyor! İşte günün öne çıkan transfer iddiaları...

Günün öne çıkan transfer haberlerinde Beşiktaş'a kaleci için 3 isim yazıldı. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Yeni sezon öncesinde takımın kalesini 2 yıl boyunca başarılı bir şekilde koruyan Fabricio Ramirez’i 6 milyon Euro karşılığında İngiltere Premier Lig ekibi Fulham’a gönderen Siyah- Beyazlılar, İspanyol eldivenin yerini doldurmak için girişimlerini sürdürüyor.

Fanatik'in haberine göre bu doğrultuda Ada temsilcisi Arsenal’in Kolombiyalı file bekçisi David Ospina için son bir atağa kalkan Kartal, İngiliz ekibinin 6 milyon Euro’da ısrarcı olması sonrasında geri adım atmak zorunda kaldı. Bu gelişme sonrasında yönetim, rotayı, teknik direktör Şenol Güneş’in eski öğrencisi Harun Tekin’e kırdı.

Konuşulan rakam 3 milyon Euro...

2 hafta önce yapılan Kulüpler Birliği toplantısında yaptığı açıklamada Harun’la ilgilenmediklerini açıklayan Başkan Fikret Orman’ın, Ospina’dan gelen olumsuz haber sonrasında milli kaleciyi gündeme aldığı belirtildi. Yönetimin, Harun için son olarak 3 milyon Euro isteyen Bursaspor’la LASK Linz mücadelesi sonrasında masaya oturacağı belirtildi. 

Fanaik'in diğer iddiasına göre ise Beşiktaş'la ismi anılan Liverpool kalecisi Loris Karius’a hocası Jurgen Klopp’tan izin çıktı. Alman futbol adamı, Alisson transferinin ardından forma şansı kalmayan Karius’un satılabileceğini bildirdi.

İngiliz basını 25 yaşındaki Alman kaleciyle Beşiktaş’ın ilgilendiğini ve her an bu transferin gerçekleşebileceğini öne sürdü. Beşiktaş’la ismi anılan bir başka kaleci ise Arsenal’in Kolombiyalı file bekçisi Ospina’ydı. Ancak Napoli ile anlaştı.

Yönetim ise şu anda herhangi bir transfer hamlesi yapmayı düşünmüyor. Kurdaki yükseliş nedeniyle adeta borçlarının katlandığını belirten yöneticiler, “Önce elimizdeki oyuncuları satmalıyız. Maliyeti düşürmeden, yeni bir maliyet yüklenemeyiz” diyorlar. Siyah-Beyazlılar özellikle Vida ve Negredo’yu satmak için çabalıyor.

Son olarak Sabah gazetesinin haberine göre Ospina'yı Napoli'ye kaptıran Beşiktaş, listesinin ikinci sırasında yer alan Simon Mignolet üzerinde yoğunlaşma kararı aldı. İngiliz basını da siyahbeyazlıların Belçikalı kaleciyi kiralamak için kulübü Liverpool ile görüşmelere başladığını yazdı. Ada ekibinde üçüncü kaleci durumuna düşen Mignolet, Beşiktaş'a olumlu yaklaşıyor.

 

Etiketler :