Beşiktaş'ta karar verildi! Fabri gelsin Ryan Babel kalsın

Beşiktaş'ta karar verildi! Fabri gelsin Ryan Babel kalsın

Beşiktaş yönetimi, Loris Karius’un yerine Fabri’nin gelmesinin faydalı olacağına, Ryan Babel’in ise dengeleri bozacağına inanıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yeni sezon yapılanmasında Fulham'da oynayan eski yıldızları kaleci Fabri ile Babel de gündeme geldi. Bu sezon başında Liverpool'dan iki yıllığına kiralanan Alman file bekçisi Loris Karius'un yerine ilk aday olan Fabri için yönetim, "Geri alabilirsek iyi olur" kararını verdi. Karius ile yollar ayrılabilirse İspanyol eldiven için girişimlere başlanacak. Beşiktaş'tan 6 milyon Euro bonservisle Fulham'a transfer olan 31 yaşındaki Fabri burada sadece 2 maçta forma giydi ve kendisi adına hayal kırıklığı yaşadı.

DÖNMESİNDE BİR FAYDA YOK

Kendisine önerilen sözleşmeyi kabul etmeyen, sosyal medyadan taraftarlarla tartışma yaşayan ve devre arasında Fulham'a giden Ryan Babel için yönetim soğuk. Sezon sonunda serbest kalacak olan Hollandalı futbolcu için yönetim, "Takımın dengelerini bozar. Henüz birkaç ay önce yaşattığı sorunlar ortada. Yeni sözleşmeyi kabul etmeyerek ayrıldı. Geri dönmesinin faydası yok. 32 yaşına gelmiş bir futbolcuya onun istediği yüksek ücreti veremeyiz" diyerek olumsuz tavır sergiledi.

BİR ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Beşiktaş ile 2016-17 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşayan Fabri, iki sezonda 87 resmi maça çıkmıştı. Başarılı kaleci, 27 maçta kalesini gole kapatırken, 94 gol yedi. (Sabah)

Etiketler :