Beşiktaş'ta koç arayışı başladı!

Beşiktaş'ta koç arayışı başladı!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş Sompo Japan‘da koç Ufuk Sarıca‘yla yolların ayrılması beklenirken yeni koçun kim olacağı ise merak konusu olmaya başladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş aynı zamanda Milli Takım’da da görev yapan Sarıca’yla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İki tarafın önümüzdeki günlerde ayrılığı resmileştirmesi bekleniyor.

Sürpriz İsimler Gündemde

Beşiktaş’ta Sarıca’dan sonra koç koltuğuna kimin oturacağı merak konusu olmuş durumda. Kulislerde dolaşan bilgilere göre geçtiğimiz sezon İstanbul BBSK’yı çalıştıran Ertuğrul Erdoğan ve Serkan Erdoğan gündemdeki isimler. Ertuğrul Erdoğan’ın İstanbul BBSK’da kalma ihtimali de bulunuyor.

Oktay Mahmuti’ye Teklif Yapılabilir

Bir başka iddia ise geçtiğimiz günlerde Galatasaray Odeabank’la yolları ayrılan Oktay Mahmuti’ye teklif götürebilir. Ancak Mahmuti’nin özellikle bütçe konusunda belirli bir garanti isteyecek olması Beşiktaş’ı zorlayan konuların başında geliyor.

Burak Bıyıktay İhtimali Yüksek

Beşiktaş’ta bir dönem görev yapan ve başkan Fikret Orman’a yakınlığıyla bilinen Burak Bıyıktay ise listedeki isimlere göre en makul aday konumunda. Beşiktaş’la gönülbağı da bulunan Bıyıktay’ın mali yönden kulübü zora sokacak şartlarda bulunmayacağı da biliniyor. (Basketball.com.tr)

Etiketler :