Beşiktaş'ta liste savaşları! İşte kulislerde konuşulan isimler ve listeler

Beşiktaş'ta liste savaşları! İşte kulislerde konuşulan isimler ve listeler

Beşiktaş'ta kongreye girecek dört adayın liste çalışmalarına başladığı ve yönetici kapma yarışında oldukları kaydedildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'tan olağanüstü kongre öncesi, başkan adaylarının listeleri de yavaş yavaş şekilleniyor.

Siyah-beyazlı camiada listeleri en çok merak edilen isimler; her ikisi de daha önce ikinci başkanlık görevi yapan ve bir çok ortak yönetici arkadaşları bulunan Ahmet N. Çebi ile Serdal Adalı. Her iki listede kesinleşen isimlerle birlikte, görüşmelerin sürdüğü isimler bulunuyor. 

KEMİK KADROLAR TAMAM

Güçlü listeler kurma hedefinde olan Serdal Adalı ve Ahmet Nur Çebi'nin önemli isimleri listesine dahil etmek adına çaba sarf ettiği, kemik yapının oluşturulduğu yönetim listelerinde bazı değişikliklerin olabileceği öğrenildi.

Kulislerde konuşulan başkan adaylarının yönetici isimleri şöyle:

AHMET NUR ÇEBİ

Çebi'nin listesinde Erdal Torunoğlu, Emre Kocadağ, Adnan Dalgakıran, Mesut Urgancılar, Berkan Gocay, Berk Hacıgüzeller gibi isimlerin olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Orman yönetiminden ayrılan Mete Vardar'la temaslar halen devam ederken, Metin Albayrak konusunda ise büyük bir kararsızlık var.

■ Emre Kocadağ
■ Erdal Torunoğulları 
■ Adnan Dalgakıran 
■ Kemal Erdoğan 
■ Berkan Gocay 
■ Çağdaş Abraş 
■ Ahmet Aksu 
■ Selan Ersu 
■ Erkan Doğruer 
■ Berk Hacıgüzeller 
■ Mesut Urgancılar

SERDAL ADALI

Adalı'da ise kesinleşen isimler yine eski çalışma arkadaşlarından. Listeye Doğan Küçükemre, Hüseyin Yücel, Erdal Karacan, Melih Aydoğdu'nun girmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca Adalı'nın Hacı Sabancı'ya teklif götürdüğü, ancak Hacı Sabancı'nın şu an için böyle bir görevi düşünmediği gelen haberler arasında.

■ Hüseyin Yücel 
■ Doğan Küçükemre 
■ Melih Aydoğdu 
■ Serkan Yazıcıoğlu 
■ Erdal Karacan 
■ Uğur Fora 
■ Mustafa Yazıcı 
■ Numan Akpınar 
■ Deniz Atalay

HÜRSER TEKİNOKTAY'IN LİSTESİ

■ Tamer Mert 
■ Emre Esen 
■ Yağmur Sağnak 
■ Levon Kamer Dökmeciyan 
■ Ercan Özcan 
■ Nilay Yılmaz 
■ Mehmet Bilal Özokur

İSMAİL ÜNAL'IN LİSTESİ

■ Emin Önal 
■ Tahsin Akıncı 
■ Mehmet Özdilek

METE VARDAR'IN DURUMU

Siyah-beyazlı kulüpte daha önce yöneticilik yapmış olan Mete Vardar'ı iki ismin de listesine dahil etmek istediği, Vardar'ın da bu istekleri değerlendirdiği ifade edildi. Hürser Tekinoktay'ın da projelerini detaylı olarak hazırladığı ve liste çalışmalarına devam ettiği kaydedildi. (Sabah & aSpor)

 

Etiketler :