Beşiktaş'ta Matej Mitrovic'e Dinamo Zagreb'ten takip

Beşiktaş'ta Matej Mitrovic'e Dinamo Zagreb'ten takip

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken Matej Mitrovic için ülkesi Hırvatistan'ın güçlü takımı Dinamo Zagreb'ten transfer takibi geldi.

Ajans Beşiktaş -  Beşiktaş'ta ikinci yarı hazırlıkları ve transfer çalışmaları devam ederken Matej Mitrovic için Dinamo Zagreb'in ilgisi olduğu iddia edildi. Sezonun ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan Hırvat stoper Domagoj Vida'nın da gelişiyle gözden çıkarılmış ve kiralama noktasında yönetim gelecek teklifleri değerlendirme kararı almıştı.

Beşiktaş, Mitrovic'i takımda tutacak mı?

Sabah'ın haberine göre, Beşiktaş'ın geçen sezon devre arasında 4.2 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Matej Mitrovic'e Dinamo Zagreb talip oldu. Hırvat Ligi'nde lider durumda bulunan Dinamo Zagreb'in siyah-beyazlı takımda fazla forma şansı bulamayan Matej Mitrovic'i kiralamak için Beşiktaş'la görüşmelere başladığı gelen bilgiler arasında.
 
Mitrovic'in ilk yarıdaki performansı

Mitrovic, geçen sezonun ara transfer döneminde 4.2 milyon Euro karşılığında Rijeka'dan Beşiktaş'a transfer olmuştu. Hırvat stoper, 2'si Süper Lig olmak üzere bu sezon ilk yarıda 7 maçta forma giydi.

Etiketler :