Beşiktaş'ta Montero yabancı sınırına takıldı!

Beşiktaş'ta Montero yabancı sınırına takıldı!

Yoğun maç trafiğinde hem herkese şans tanımak hem de sakatlık riskini azaltmak isteyen Beşiktaş’ın hocası Sergen Yalçın, Montero’yu Göztepe maçının kadrosuna almadı. Yabancı sınırına takılan İspanyol stoperin yokluğunda Welinton görev yapacak.

Ajans Beşiktaş - Göztepe engelini de kayıpsız geçerek, Süper Lig’in ilk yarısını lider kapatmak isteyen Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın tüm hesaplarını üç puan üzerine yapıyor. Yoğun maç trafiğinde hem kadrodaki herkese forma vermeye çalışan hem de oyuncularını zaman zaman dinlendirmeyi hedefleyen Yalçın bugün de bazı isimleri yedeğe çekmeyi planlıyor.

Süper Lig’de 3-4 gün arayla maç oynandığı için olası sakatlıkların önüne geçmek isteyen siyah-beyazlı hocanın, Göztepe karşısında Rıdvan Yılmaz’ı dinlendirerek, Fabrice N’Sakala’ya ilk 11’de şans vermesi bekleniyor. Galatasaray derbisini sarı kart cezası yüzünden kaçırırken, Karagümrük maçında 90 dakika yedek bekleyen Welinton’u da 11’de sahaya sürmeyi düşünen Kartal’ın teknik patronu, son dönemde çok iyi bir çıkış yakalayan Francisco Montero’yu sürpriz bir kararla maç kadrosuna almadı. İspanyol stoper yabancı sınırına takılırken, Ajdin Hasic de üst üste 3. maçta kadroya dahil edilmedi.

Ersin, Atiba, Souza, Rosier, Larin ve Aboubakar gibi isimleri yine ilk 11’de oynatması beklenen Sergen Yalçın, Oğuzhan ile Mensah arasındaki tercihini bugün yapacak. Ghezzal ile N’Koudou arasında da kararsızlık yaşayan siyah-beyazlı hocanın, Fransız oyuncuyu 11’de sahaya sürmesi bekleniyor.

Bu arada Sergen Yalçın takımla yaptığı son toplantıda Göztepe maçının önemini anlatarak uyarılarda bulundu. Deneyimli teknik adamın, Karagümrük maçındaki gibi kararlı ve sabırlı bir oyun istediği vurgulandı. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)

Etiketler :