Beşiktaş'ta mutlu son! 2 transfer de tamam

Beşiktaş'ta mutlu son! 2 transfer de tamam

Transfer çalışmalarına devam eden siyah-beyazlılar, bonservis bedeli ödemeden iki tecrübeli oyuncuyla el sıkıştı.

Ajans Beşiktaş - Transferde, sağ bek, defansif orta saha, kanat ve forvet hattı üzerine yoğunlaşan Beşiktaş’ta, dün hareketli saatler yaşandı.

İlk olarak Josef de Souza’nın menajeriyle anlaşmaya varan idareciler, imza için Brezilyalı oyuncuyu İstanbul’a çağırdı. Bonservisi elinde olan futbolcuyla iki yıllık bir anlaşma imzalayacak olan siyah-beyazlılar daha sonra Gökhan Töre’nin menajeri Ali Pekdaş ile BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya geldi.

Her iki oyuncunun menajeriyle prensip anlaşmasına varan ve sağlık kontrollerinden sonra bu oyuncularla sözleşme imzalayacak olan yönetim, yine Sergen Yalçın’ın onayladığı oyuncuları almış oldu.

Kanat ve orta saha transferini bonservis bedeli ödemeden çözdüğü için mutlu olan yönetim, son pürüzleri de gidererek bugün iki futbolcuyla sözleşme imzalayacak.

Öte yandan sağ bek ve forvet transferinde de hareketli günler yaşayan Beşiktaş, Antalyaspor’da oynayan Nazım Sangare için, kırmızı-beyazlı kulüple bonservis görüşmelerini devam ettiriyor.

Forvette ise Kalinic ismi üzerinde duran siyah-beyazlılar, Koita için de Kasımpaşa’nın kapısını tekrar çalacak. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)

Etiketler :