Beşiktaş'ta Negredo ikilemi yaşanıyor!

Beşiktaş'ta Negredo ikilemi yaşanıyor!

Negredo’nun menajeri Beşiktaş’a, Al Nasr’ın teklifini iletti. 1 milyon Euro bonservis ve oyuncunun alacaklarından vazgeçmesi ile 3 milyon Euro kâr edebilecek Kartal’da Fikret Orman’ın ret cevabı vermesi bekleniyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta yaz boyu takımdan gönderileceği konuşulan futbolculardan Alvaro Negredo’ya Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr’dan teklif geldi.

Daha önce de İspanyol forveti transfer etmek isteyen takım, yeniden siyah beyazlılarla temasa geçti. Birçok ülkede transfer dönemi kapanmış olmasına rağmen Birleşik Arap Emirlikleri’nde transfer dönemi 2 Ekim’e kadar devam ediyor. Negredo’nun menajerinin hafta içi Beşiktaş’a resmi teklifi ilettiği ortaya çıktı. Al Nasr, 1 milyon Euro bonservis bedeli önerisinde bulundu.

Transfer gerçekleşirse Negredo’nun içerideki alacaklarından vazgeçmesi de gündeme geleceği için Beşiktaş’ın toplamda 3 milyon Euro kâr etme durumu ortaya çıktı. Ancak bu transfer için son kararı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın vereceği öğrenildi.

Başkan Fikret Orman’ın da, golcü oyuncunun menajerine, “Türkiye’de transfer dönemi kapandı. Biz bu saatten sonra kadroya golcü takviyesi yapamayız. Negredo’yu isteyenler ocak ayında gelsin” cevabını vermesi bekleniyor. Alvaro Negredo bu sezon şu ana dek çıktığı 5 karşılaşmada 3 kez rakip fileleri havalandırdı. (Hürriyet)

Etiketler :