Beşiktaş'ta N’Koudou ve Ljajic favori!

Beşiktaş'ta N’Koudou ve Ljajic favori!

Vodafone Park’ta Yukatel Denizlispor’la karşılaşacak olan Beşiktaş hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Sergen Yalçın’ın, Yukatel Denizlispor’a karşı sağ kanatta Kevin N’Koudou’ya ilk 11’de forma vermesi bekleniyor.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’in 27. haftasında bugün Vodafone Park’ta Yukatel Denizlispor’la karşılaşacak olan Beşiktaş hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Siyah-beyazlı futbolcuların, Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetimindeki antrenmanda, ısınma ve istasyon koşularından sonra dar alanda çeşitli pas çalışmaları gerçekleştirdiği bildirildi. Teknik patron Yalçın’ın taktik ağırlıklı çift kale maçta sahaya süreceği 11’i denediği ifade edildi. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman şut çalışmasıyla sona erdi. Tedavilerine devam edilen Cenk Tosun ve Francisco Montero idmanda yer almadı.

Sergen Yalçın’ın, Yukatel Denizlispor’a karşı sağ kanatta Kevin N’Koudou’ya ilk 11’de forma vermesi bekleniyor. İki gündür takımla çalışan Rachid Ghezzal’ı antrenman eksiği yüzünden yedek soyunduracağı ifade edilen teknik patron Yalçın, orta alanda Adem Ljajic’e yine 11’de şans tanıyacak.

Oğuzhan ve Rıdvan dönüyor

Sakatlıkları düzelen Oğuzhan Özyakup ve Rıdvan Yılmaz bugün kadroya dönüş yapacak. Oğuzhan ağrıları yüzünden Gençlerbirliği deplasmanında forma giyememişti. Trabzonspor maçında sakatlanan Rıdvan ise Antalyaspor, Konyaspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında takımdaki yerini alamamıştı. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın sakatlıktan yeni çıkmaları nedeniyle her iki futbolcuyu da yedek soyundurması bekleniyor.

Kartal’da Domagoj Vida ve Fabrice N’Sakala da bir haftalık aranın ardından Yukatel Denizlispor maçıyla birlikte formalarına kavuşacak. Vida sarı kart, N’Sakala ise kırmızı kart cezalısı olduğu için Gençlerbirliği maçının kadrosunda yer almamıştı. (Skorer)