Beşiktaş'ta Ocak'ta transfer var!

Beşiktaş'ta Ocak'ta transfer var!

Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi'nde son 16’ya kalmaları halinde takıma takviye yapacaklarını söyledi.

Devler Ligi’nde Napoli karşısında 1-0 öne geçmesine karşın üstünlüğünü koruyamayan Beşiktaş’ta buruk bir mutluluk hâkim. Güçlü İtalyan ekibine kaybedilmemesi teselli olurken başkan Fikret Orman, ortaya koyulan futbol ve özveriden bir hayli memnun...

Galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduğunu ancak 1 puanın da yabana atılmaması gerektiğinin altını çizen Orman, “Biz bu gruptan çıkacağız. Bu çocuklar bize artık bunu gösterdi. Napoli gibi güçlü bir takımdan 2 maçta 4 puan çıkarmak çok önemli. Kalan iki maçtan da gereken sonuçları çıkarıp Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kalacağımıza inanıyorum” dedi.


‘ÇEYREK FİNAL NEDEN OLMASIN’

Gruptan çıkmaları halinde ocak ayında takıma iyi takviyeler yapacaklarını da belirten Orman, “Gruptan çıkarsak Napoli ayarında ve hatta daha güçlü takımlarla karşılaşacağız. Bu nedenle devre arasında iyi takviyeler yapacağız. Çeyrek final hatta yarı final neden olmasın. Biz gereken fedakarlığı göstermeye hazırız. Takımımıza ve hocamıza güvenimiz ve inancımız tam” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Beşiktaş’ın Gökhan Töre’yi devre arasında geri almak için büyük oranda anlaşma sağladığı ve Mario Gomez ile de yakından ilgilendiği biliniyor. (HT Spor)