Beşiktaş'ta öncelik Vincent Aboubakar'ın!

Beşiktaş'ta öncelik Vincent Aboubakar'ın!

Marcelo Guedes’i Lyon’a satarak mali açıdan eli rahatlayan Beşiktaş, ilk olarak forvet sorunu çözmek istiyor. Siyah- Beyazlılar’ın öncelikli hedefi ise Vincent Aboubakar...

Ajans Beşiktaş - Habertürk'te yer alan habere göre bonservisinde hem Porto’nun hem de Lorient’in hakkı olması nedeniyle Kamerunlu golcünün transferinde sorun yaşayan Siyah-Beyazlılar’da başkan Fikret Orman ile yöneticiler Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu önce Lorient sonra da Porto kulüpleri ile masaya oturacak.

Daha önce yapılan 4.5 milyon Euro’luk teklifi, yetersiz bulunduğu için artıracak olan Orman ve kurmaylarının transferi mutlu sonla bitirmek istedikleri öğrenildi. Kartal’ın kurmayları, Abou’dan sonuç alamazsa Fiorentina’dan Babacar ile Tigres’te forma giyen Gignac’ı bitirmeye çalışacaklar.

Marcelo’nun, Lyon’a satılmasından sonra bir stoper transferi daha yapmak zorunda olan Kartal için iddialar gelmeye başladı. Domagoj Vida’nın ocak ayında serbest kalacak olması nedeniyle bu oyuncu için aceleci davranmak istemeyen Siyah-Beyazlılar, savunmaya yapılacak takviye için kiralık formülünü devreye sokmak istiyor.

Etiketler :