Beşiktaş'ta orta saha operasyonu! Yıldız oyuncu için sürpriz isim devrede

Beşiktaş'ta orta saha operasyonu! Yıldız oyuncu için sürpriz isim devrede

Gelecek sezon merkezini güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlılar, gündemindeki isimler için harekete geçti. Kara Kartal, Hollanda'da forma giyen iki yıldızı kadroya katmak için seferber oldu. Yönetimin önümüzdeki hafta somut adımlar atması bekleniyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Yönetimi ve teknik heyet, koordineli bir şekilde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, özellikle orta saha bölgesine takviye yapmayı hedefliyor. Yönetimin gündeminde ise uzun bir süredir 10 numara transferi var. Geçtiğimiz haftalarda bu bölge için Anderson Talisca adı ön plana çıkmıştı. Ancak Talisca’nın yüksek maliyeti sonrasında, Brezilyalı oyuncu ile yapılacak görüşmeler rafa kaldırıldı. Bu gelişmelerin üzerine Siyah-Beyazlılar, listede ikinci sırada yer alan yıldız futbolcu için harekete geçti. İşte haberin ayrıntıları...

Torunoğulları destek oluyor

Hollanda ekiplerinden Ajax’ın kaptanlığını yapan deneyimli futbolcu Davy Klaassen'in bir yıllık daha kontratı bulunuyor. 30 yaşındaki oyuncunun devam eden sözleşmesi nedeniyle eski yönetici olan ve Hollanda’da bağlantıları bulunan Erdal Torunoğulları, bu transfer için Beşiktaş’a yardımcı olmaya çalışıyor. Şu anda hem kulüp hem de oyuncunun cephesinden geri dönüş bekleniyor. Kara Kartal’da on numaranın dışında ön libero içinde hız verildi.

Kondogbia zora girdi

Kondogbia transferinde uzun bir süredir çıkmaza girilmesi sonrasında bu bölge için rota yine Ajax olacak. Daha önce Galatasaray’ında çok istediği Florian Grillitsch için nabız yoklanacak. Kırmızı-Beyazlı kulübü ile kontratı sona eren 27 yaşındaki futbolcu ile temasa geçilecek. Avusturyalı futbolcuyu şimdiye kadar Werder Bremen’inde istediği öğrenildi. Yönetimin hedefi ise iki oyuncuyu bitirmek ve bu bölgedeki problemleri gidermek. (Fanatik - Orhan Yıldırım)