Beşiktaş'ta orta saha transferi için yeni aday!

Beşiktaş'ta orta saha transferi için yeni aday!

Beşiktaş'ta yeni sezon kadro çalışmaları başlamış durumda. Başkan Ahmet Nur Çebi, minimum 3 çok iyi oyuncuyu kadrolarına katacaklarını belirtirken orta saha transferi adına flaş bir isim gündeme geldi.

Ajans Beşiktaş - Şenol Güneş'in göreve gelmesi ve ara transferdeki kadro değişimiyle büyük bir çıkış yakalayan Beşiktaş, kadrodaki değişimi sağlam hamlelerle sürdürmeyi planlıyor. 

BAŞKAN AHMET NUR ÇEBİ: 6 TRANSFER YAPABİLİRİZ

 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlediği basın toplantısında Galatasaray'ın yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştirdi. Federasyona da tepki gösteren Çebi, transfer hakkında ise "Minimum 3 çok iyi oyuncuyla takviye yapacağız. Gidenlere bağlı olarak bu sayı 4-5-6 olabilir. 3 transfer kesin olacak" dedi.

Redmond ve sponsor

"Redmond, son zamanlarda çok başarılı olan bir sporcu. Görüşmelerimizde sona yaklaştık ama henüz imzayı atmadık. Görüşmelerimiz devam ediyor. Kendisinin de istekli olduğunu söyleyebilirim ama henüz imza atmadık. Sponsor konusu ekonomik bir konu. Görüşmeler devam ediyor. Umarım güzel sonuçlar alırız."

Saiss'in geleceği

"Oyuncularla kontrat imzalarsınız, sonra yollarınız ayrılabilir. Bunun ekonomik veya memnuniyet gibi sebepleri olabilir. Saiss'ın devam etmesini istiyoruz. Sevdiğim bir oyuncu. Kendisiyle ilgili bize ne gelecek bilmiyorum. Bir şey gelmeyip, devam edeceğimizi ümit ediyorum."

James Rodriguez gündemde yok

 

"Transfer bütçemiz ticari sır. Minimum 3 çok iyi oyuncuyla takviye yapacağız. Gidenlere bağlı olarak bu sayı 4-5-6 olabilir. 3 transfer kesin olacak. Çalışmalarımız hazır. Benim için yıldız, genç ve ekonomik olandır. Bazı yıldızlar öyle bir yerde satılıyor ki gidip onu bulmak mesele. Dele Alli ile sözleşmemiz bitti. Geldiği zaman camiamızı mutlu etmişti ama beklediğimizi alamadık. James Rodriguez gündemimizde yok."

ORTA SAHAYA FLAŞ ADAY

 

Ön libero adına arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar için flaş bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre Beşiktaş, Glen Kamara'yı istiyor.

İskoçya ekibi Glasgow Rangers forması giyen 27 yaşındaki oyuncu ile ilk temaslar kuruldu. Fin futbolcunun da kariyerini farklı bir ülkede sürdürmek istediği öne sürüldü.

Kamara, 2019 yılından beri Rangers'ta görev yapıyor. (Fanatik)