Beşiktaş'ta parola 6 puan!

Beşiktaş'ta parola 6 puan!

Kartal, Alanya ve Göztepe maçlarından 6 puana çıkartıp, milli araya iddialı girmek istiyor. Başarılı hocanın bir diğer planı ise Monaco’yu yenip 2 maç kala Avrupa’da liderliği garantilemek, sonrasında tüm dikkati lige vermek.

Ajans Beşiktaş - 4 haftadır kazanamayan Beşiktaş, Galatasaray ile puan farkını eritmek istiyor... Şenol Güneş, Cim Bom’un zor fikstüre girdiğini göz önünde bulundururken, Alanya ve Göztepe karşılaşmalarına büyük önem veriyor. Tecrübeli çalıştırıcı, her iki deplasmandan 6 puan alıp, milli araya takımı iddialı sokmak amacında. Beşiktaş’ı ligde ayağa kaldırmak isteyen Güneş, aradaki Monaco maçını da bir başka hedef olarak belirledi. Şenol hocanın planı, Monaco’yu 1 Kasım’daki maçta Vodafone Park’ta da dize getirip, Şampiyonlar Ligi grubunda liderliği garantilemek; sonrasında tüm dikkati Süper Lig’e vermek.

Lige göre rotasyon
Grupta 2 maç kala zirvenin garantilenmesi halinde Şenol hoca, ana rotasyonunu lig üzerinden yapacak. Yani esas yıldızlarını Devler Ligi’nde değil, Süper Lig’de oynatacak. Beşiktaş, Alanya ve Göztepe maçlarından sonra sırasıyla Akhisar, Malatya ve Galatasaray ile karşılaşacak.

Güneş tempoyu düşürdü
Ligde son 4 maçta 10 puan yitiren Siyah-Beyazlılar, Alanyaspor karşılaşması öncesi strateji değiştirdi. Teknik direktör Şenol Güneş, haftalardır galip gelemeyen takımı stresten uzaklaştırmak için antrenman temposunu düşürdü ve motivasyon turlarına başladı. Şenol hoca, Alanya deplasmanına takımın rahat bir havada çıkmasını istiyor. Babel dışında takımda eksik futbolcu bulunmazken, Kartal bugün Ümraniye’de son taktik provasını gerçekleştirip ardından özel uçak ile Alanya’nın yolunu tutacak. Başkan Fikret Orman’ın da takıma eşlik etmesi bekleniyor.

10 puan gitti, kaldı 15!
Ligde geçen sezon şampiyonluğa ulaşan Siyah- Beyazlılar, 34 maçta 23 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet almıştı. 77 puanla kupaya uzandıkları sezonda 25 puanlık fire veren Kartal, bu sezon ise daha 9. haftada 10 puan kaybetti. Ligde üst üste üçüncü şampiyonluğunu kovalayan Beşiktaş’ın öğrencileri, şimdiden sezon genelinde verdiği fire sayısının neredeyse yarısına ulaştı. Şenol Güneş’in öğrencilerinin geçen sezona göre 15 puan hakkı kaldı.  (Fanatik)