Beşiktaş'ta Pinheiro gelişmesi! İşte pazarlık yapılan o madde...

Beşiktaş'ta Pinheiro gelişmesi! İşte pazarlık yapılan o madde...

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ardından teknik direktörlük için bir numaralı aday olarak öne çıkan Bruno Pinheiro için kulübü Estoril ile pazarlıklar sürüyor.

Ajans Beşiktaş - Siyah beyazlıların prensip anlaşmasına vardığı öğrenilen Portekizli teknik adamın fesih şartları için Estoril kulübü ile görüşülüyor.

Transfer için temaslar hızlanırken, Estoril ile olan sözleşmesi Haziran ayında sona erecek olan 47 yaşındaki teknik adam için sorun tek taraflı sözleşme fesih bedeli.

Serbest kalma bedeli 100 bin euro

Pinheiro'nun devre arasında Beşiktaş'a imza atabilmesi için sözleşmesini tek taraflı feshetmesi gerekiyor. Pinheiro'nun sözleşmesini tek taraflı fesih etmesi için Portekiz kulübüne ödemesi gereken bedel ise 100 bin euro.

Beşiktaş serbest kalma bedeli ödemek istemiyor

Beşiktaş kulübü, Estroil'e 47 yaşındaki teknik direktörü fesih bedeli olan 100 bin Euro'nun ödenmemesi ya da bu bedelde indirim yapılması talebinde bulundu.

Bu sorunun çözülmesi halinde Portekizli teknik adamın Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olması bekleniyor.

Yarın gelmesi bekleniyor

Öte yandan, Bruno Pinheiro'nun yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Fenerbahçe maçında sahada olup olmayacağı ise henüz belli değil. Yönetimin görüşü Portekizli hocanın tribünde maçı izlemesi, Önder Karaveli'nin de sahada olması yönünde.

Bruno Pinheiro kimdir?

1976 Porteki doğumlu olan Bruno Pinheiro, kariyerinin büyük bir bölümünü Portekiz, Katar ve Belçika'da çeşitli alt yaş gruplarında antrenör olarak geçirdikten sonra en ciddi serüvenine Haziran 2020'de başına geçtiği Portekiz 2. Ligi ekibi Estoril ile başladı.

Estoril'i 2. Lig'den Primeira Liga'ya çıkardı

Geçtiğimiz sezon Estoril'i 2. Lig'den en üst lig olan Primeira Liga'ya çıkaran Pinheiro, bu sezon da takımıyla beraber formunu sürdürdü. 14 haftası geride kalan ligde takımı ile 6 galibiyet ve 6 beraberlik alan Pinheiro'lu Estoril, topladığı 24 puanla 5. sırada ve Avrupa Kupaları potasında yer alıyor. (Ajansspor - Kartal Yiğit)