Beşiktaş'ta puan ve gol patlaması!

Beşiktaş'ta puan ve gol patlaması!

Süper Lig’de Kasımpaşa’yı 3-0 yenen Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde geride kalan 3 sezondan daha iyi performans gösterdi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’de Kasımpaşa’yı 3-0 yenen Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde geride kalan 3 sezondan daha iyi performans gösterdi.

Ligde son 3 karşılaşmada birbirinden önemli galibiyetlere imza atan siyah-beyazlı takım, Yalçın yönetiminde 10 maçlık periyotlar itibarıyla son 4 sezonun en çok puanını ve galibiyetini alıp, en çok golünü atmayı başardı. Kartal bu sezon oynadığı 10 lig maçında 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi sonucunda 19 puan topladı. Bu sezon gollü galibiyetlere imza atan siyah-beyazlı ekip, rakip fileleri 20 kez havalandırdı.

Beşiktaş bu sezon iki kez şampiyonluk kazandıran Şenol Güneş’in son 2 yılından daha iyi bir performans sergiledi. Kartal, Güneş yönetiminde 2017-2018 ve 2018-2019’da beşer galibiyet, üçer beraberlik ve ikişer yenilgiyle 18’er puan elde etti. 2017-2018 sezonundaki 10 maçta 16 gol atan Beşiktaş, bir sonraki sezon 19 gol kaydetti.

Beşiktaş, büyük sıkıntılar yaşadığı geçen sezonki performansını da geride bıraktı. Siyah-beyazlı takım, Abdullah Avcı yönetimindeki 10 maçta 4 galibiyet, üçer beraberlik ve yenilgiyle 15 puanda kalmıştı. Kartal, Avcı ile 13 gol atabilmişti.

Sergen Yalçın’dan iki gün izin

Teknik Direktör Sergen Yalçın, Kasımpaşa galibiyetinin ardından oyuncularına iki gün izin verdi. Siyah-beyazlı hoca 3-0 kazandıkları müsabakadan sonra yaptığı açıklamada, üst üste oynanan zorlu karşılaşmalar nedeniyle oyuncularının yorgun olduğunu ifade etmişti. Süper Lig’in 12. haftasında liderlik koltuğunda oturan Aytemiz Alanyaspor’la deplasmanda karşılaşacak olan siyah-beyazlı takım yarın gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarına başlayacak. (Skorer)

Etiketler :