Beşiktaş'ta revizyon planları! Kimler gidecek, kimler kalacak?

Beşiktaş'ta revizyon planları! Kimler gidecek, kimler kalacak?

Beşiktaş yönetimi sezon sonu kadroda geniş çaplı bir revizyona gitmeyi planlıyor.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılar, UEFA lisansı alabilmek için Gökhan Töre, Gary Medel ve Cyle Larin ile anlaştı, ödemeleri yaptı. Maddi konularda sık sık problem çıkaran Quaresma ve Adriano ile yollarını ayırmak isteyen yönetim, cazip bir teklif gelmesi halinde Domagoj Vida’yı da elden çıkaracak.

Bu sezon şampiyonluk yarışında takım içi ödemelerden kaynaklanan krizler yüzünden bir türlü iç huzuru bulamayan Beşiktaş Yönetimi, yeni sezonda aynı sorunları yaşamamak için şimdiden önlem almaya başladı.

Seçimden sonra kolları sıvayacak olan Başkan Fikret Orman, ilk olarak UEFA lisansı için birikmiş ödemeleri yaparak futbolculardan imza aldı. Kadro dışı olan Gökhan Töre ile anlaşarak imza alan yönetim, bu konuda inat eden Gary Medel ve Cyle Larin ile de el sıkıştı. Geçmiş borçları kapatarak, yeni sezona sorunsuz girmek isteyen yönetim, huzursuzluk yaşadığı ve yüksek maaşlı bazı isimlerle de yollarını ayıracak.

Ricardo Quaresma, Gary Medel ve Adriano gibi isimlerle vedalaşmayı planlayan siyah-beyazlılar, teklif gelmesi halinde Domagoj Vida’yı satış listesine koyacak. Yönetim ayrıca geldiği günden bu yana beklentilere yanıt veremeyen Cyle Larin’i de Hollanda ligine kiralayarak, Kanadalı oyuncuya ödeyeceği parayı başka bir forvet için kullanacak.

Huzur operasyonu niteliğindeki bu köklü değişimle birlikte yeni sezonda sorunsuz bir takım kurmanın hesaplarını yapan Beşiktaş Yönetimi, mutlu bir kadro oluşturarak şampiyonluğu kovalamaya çalışacak. Bu arada siyah-beyazlı yönetim yeni sezonda Burak Yılmaz’ı kaptanlığa getirerek, takımla yönetim arasında sağlıklı bir köprü kuracak. (Milliyet)

 

Etiketler :