Beşiktaş'ta sakatlık raporu! Çifte sevinç...

Beşiktaş'ta sakatlık raporu! Çifte sevinç...

Beşiktaş, Gençlerbirliği maçında 3 puan hesapları yapıyor. Gençlerbirliği maçı öncesi Beşiktaş'ta sakat futbolcuların son durumu netleşti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig'in 25. haftasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlı takım bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Beşiktaş'ta Gökhan Töre ve Dorukhan Toköz'de son durum belli oldu.

Gökhan Töre ve Dorukhan Toköz takımla çalıştı

Şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, Gençlerbirliği deplasmanında 3 puan istiyor. Sergen Yalçın ve öğrencileri, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklara başladı. Beşiktaş'ta Gökhan Töre ve Dorukhan Toköz'den iyi haber geldi. İki futbolcu takımla çalıştı. 

Montero ve Rıdvan antrenmanda yok

Beşiktaş'ta Montero ve Rıdvan Yılmaz'ın sakatlıkları bulunuyor. Montero ve Rıdvan son antrenmanda yer almadı. Öte yandan antrenmanda ısınma çalışmalarının ardından 5'e 2 top kapma çalışması ve son bölümde de çift kale maç yapıldı.

N'Koudou ve neşeli anlar...

Beşiktaş'ta 26 yaşına basan Georges-Kevin N'Koudou ve takım arkadaşları arasında renkli görüntüler oluştu. Takım arkadaşları, Fransız orta saha oyuncusuna un ve yumurtalı sürpriz yaptı. Arkadaşları futbolcuya bu şekilde bir kutlama yapınca Georges-Kevin N'Koudou adeta gülme krizine girdi.

Beşiktaş'ın maç saati değişmişti

Hazırlıklarına yarın devam edecek olan siyah-beyazlı ekip, daha sonra Ankara'ya hareket edecek. Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı yoğun kar yağışı sebebiyle saat 19:00'dan 16:00'ya alınmıştı. (Ajansspor)

Etiketler :