Beşiktaş'ta savunma alarmı!

Beşiktaş'ta savunma alarmı!

Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Domagoj Vida’dan korkutan haber geldi. Hırvat stoper, ayak içi adalesinden yaşadığı sakatlık sebebiyle 1 ay yok.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Kulübü, Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan futbolcuları Domagoj Vida ve Alex Teixeira’nın sağlık durumuyla ilgili dün bilgilendirmede bulundu. Hırvat stoper Vida’nın, ayak iç adale grubunda ve taban altı bağ dokusunda ödem ile zorlanma tespit edildiği belirtildi. Vida’nın 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Teixeira’nın ise uyluk arka adalesinde gerilme saptandığı aktarıldı. Başarılı oyuncunun 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Bu gelişme sonrasında Kara Kartal’ın çarşamba günü Vodafone Park’ta oynayacağı Dortmund mücadelesindeki savunma kurgusunun nasıl olacağı merak konusu oldu.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın, bu mücadele öncesinde yapılacak takım çalışmalarında; Welinton-Montero ve Welinton-Necip ikilisini deneyip kararını vereceği öğrenildi. Teixeira’nın yokluğunda ise orta saha ikilisinin Pjanic ve Atiba’dan oluşması planlanıyor. (Fanatik)