Beşiktaş'ta senet operasyonu! Kriz büyüyor...

Beşiktaş'ta senet operasyonu! Kriz büyüyor...

Beşiktaş'ta alacakları ödenmeyen yerli futbolculara temmuz ve ağustos ayı için senet teklifi yapıldı. Siyah-beyazlı oyuncular ise bu teklife henüz net bir yanıt vermiş değil.

Ajans Beşiktaş - Corona virüsün ekonomik anlamda etkilediği kulüplerin başında gelen Beşiktaş’ta sular durulmuyor. Geçtiğimiz haftalarda alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini fesheden Loris Karius’tan sonra siyah-beyazlılarda yeni krizler yolda görünüyor…

“Kriz adeta ‘geliyorum’ dedi”

Kara Kartal’da kasım ayından beri futbolculara hiçbir ödeme yapılmaması özellikle yabancı oyuncuların canını bir hayli sıkıyordu. Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, 2020’de UEFA’dan temiz kâğıdı almak için futbolculara teminat göstererek bu durumun üstesinden gelmişti. Kasımdan beri ödenmeyen maaşlara bir de ocak ve şubat ayları eklenince sıkıntı adeta “geliyorum” dedi. Hiçbir ödeme gerçekleştirmeyen siyah-beyazlı yönetimin bu tavrı oyuncular arasında huzursuzluk çıkmasına neden oluyordu. Beşiktaşlı yetkililer, bu durumun önüne geçmek için en azından yerli oyuncular üzerinden yeni bir hamle yapma kararı aldılar.

“Yerli oyunculara senet operasyonu”

Beşiktaş Yönetimi, yerli oyuncuların kasımdan bu yana alacakları için önümüzdeki temmuz ve ağustos aylarına senet teklifinde bulundu. Futbolcular henüz bu teklife bir karşılık vermiş olmasa da yapılandırma konusunda sorun çıkarmadıkları biliniyor. (Asist Analiz - Kartal Yiğit)