Beşiktaş'ta stopere iki aday! İkisi için de temas kuruluyor

Beşiktaş'ta stopere iki aday! İkisi için de temas kuruluyor

İtalyan medyası, Beşiktaş’ın Lorenzo Tonelli için Brescia, Lecce ve Real Betis ile rekabet halinde olduğunu ileri sürdü.

Ajans Beşiktaş - Stoper transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta adaylar çoğalıyor... Vitor Hugo'yu son anda elinden kaçıran Siyah-Beyazlılar rotayı İspanya'ya çevirdi.

Yönetim, menajer önerisiyle gündeme gelen Facundo Roncaglia için harekete geçti. Arjantinli yıldızın bonservisi Celta Vigo'da bulunuyor.

32 yaşındaki stoperin Celta ile 1 yıl sözleşmesi olduğu için bonservis pazarlığı yapılacak. 32 yaşındaki futbolcu geçen sezon Valencia'da kiralık olarak forma giymişti. Ancak Roncaglia'nın Celta ile 1 yıl sözleşmesi kaldığı için Beşiktaş mecburen bonservis pazarlığı yapacak.

Beşiktaş'ta stopere iki aday

İtalya'da yayın yapan Rai Sport kanalında çalışan Ciro Venerato, CN24 televizyonunda katıldığı bir programda, Beşiktaş'ın Napoli forması giyen Lorenzo Tonelli'yi gündemine aldığını duyurdu.

Venerato, 29 yaşındaki stoperin geleceğiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada "Yalnızca Brescia ve Lecce değil, iki kulüp daha Tonelli'yi istiyor. Beşiktaş ve Real Betis, aracılar vasıtasıyla Napoli yönetimine oyuncunun durumunu sordu" ifadelerini kullandı.

Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olarak gösterilen Tonelli, geçtiğimiz sezon 20 maçta forma şansı bulabilmişti. Öte yandan İspanyol AS Gazetesi, siyah-beyazlıların Celta Vigo forması giyen 32 yaşındaki stoper Facundo Roncaglia ile ilgilendiğini ileri sürdü. (Takvim & Sabah)

Etiketler :