Beşiktaş'ta tek hedef: Liderlik

Beşiktaş'ta tek hedef: Liderlik

Puanını 32’ye yükseltip zirvedeki Başakşehir’i yakalayan Beşiktaş'ta artık tek hedef var.

Önceki akşam Vodafone Arena’da Bursaspor’u ağırlayan Kara Kartal, taraftarı önünde sahasından 2-1’lik skorla ayrılarak moral tazeledi. Bu sonuçla birlikte ligdeki puanını 32’ye yükselten Beşiktaş’ın yıldızları, lider Başakşehir’in Gençlerbirliği’yle 0-0 berabere kalıp 2 puan kaybettiği haftada rakibini puan olarak yakaladı.

Sıralamada Turuncu-Lacivertliler’in sadece averaj olarak gerisinde bulunan Beşiktaş’ta teknik ekip, hedefi, Süper Lig’in ilk yarısını zirvede tamamlamak olarak belirledi.

Avrupa Ligi’nde Şubat ayına kadar maça çıkmayacak olan Siyah-Beyazlılar; Süper Lig’de kalan Kasımpaşa ve Gaziantepspor karşılaşmalarından 6 puanla ayrılıp Başakşehir’in puan kaybetmesini bekleyecek. İstanbul temsilcisi, ligin ilk yarısının son 2 mücadelesinde önce Trabzonspor’la evinde sonra da Adanaspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Başakşehir’le arasında 4 averaj fark bulunan Beşiktaş, Süper Lig’de ilk yarının bitimine 2 maç kala bu farkı eritip bu alanda rakibini geçerse İstanbul temsilcisi 2 maçını kazansa bile zirveyi ele geçirebilecek. (Fanatik)