Beşiktaş'ta Tolga'nın ardından, Jeremain Lens de kadroya dahil edilmedi!

Beşiktaş'ta Tolga'nın ardından, Jeremain Lens de kadroya dahil edilmedi!

Beşiktaş'ta Antalyaspor maçı öncesinde flaş bir gelişme yaşandı. Tolga Zengin kadroya alınmadı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de Beşiktaş, Antalyaspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ta kaleci Tolga Zengin, sakatlığı nedeniyle Antalyaspor maçının kadrosundan çıkarıldı. Beşiktaş'ta Antalyaspor maçında genç kaleci Utku Yuvakuran görev yapacak.

Tolga Zengin'in, Partizan maçının son bölümünde sakatlandığı öğrenildi. 2 gündür tedavisi sürdürülen Tolga Zengin'in, yetiştirilemediği ve bu nedenle maç kadrosuna dahil edilmediği öğrenildi. Beşiktaş'ta kaleyi genç kaleci Utku Yuvakuran koruyacak.

Beşiktaş'ta aynı zamanda Jeremain Lens de sakatlığı sebebi ile kadroya dahil edilmedi. Yıldız oyuncu, Erzurumspor maçının ikinci yarısında girdiği bir pozisyon sonrasında sakatlanarak oyundan alınmıştı. Tedavisi devam eden oyuncu, kadroya alınmadı.

Karius Beşiktaş'ta!

Öte yandan Beşiktaş, Liverpool'dan Loris Karius'u transfer etti. Karius, 2 yıl boyunca Beşiktaş'ta forma giyecek. Siyah-beyazlı takım 8 milyon euro ödemesi halinde, 25 yaşındaki Alman kalecinin bonservisini alacak.

Etiketler :