Beşiktaş'ta transfer hareketliliği

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği

Siyah-Beyazlılar'da Şenol Güneş sonrası transfer hareketliliği yaşanıyor. Takımdaki sakat ve formsuz futbolcuların yerine transfer isteyen Güneş, böylece takımı zirveye taşımayı hedefliyor.

Ajans Beşiktaş - Ocak ayında dev bir transfer operasyonuna imza atmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, Dünya Kupası'nı yakından takip ediyor. Süper Lig'in ilk bölümünde istenilen seviyeye ulaşamayan Siyah-Beyazlılar'da Şenol Güneş sonrası transfer hareketliliği yaşanıyor. Takımdaki sakat ve formsuz futbolcuların yerine transfer isteyen Güneş, böylece takımı zirveye taşımayı hedefliyor. 

MASUAKU İLE YOLLAR AYRILACAK

Beşiktaş'ın devre arası için ilk planı sol beke takviye yapmak. Teknik direktör Şenol Güneş'in performansını beğenmediği Arthur Masuaku'nun kiralık sözleşmesinden çıkılmaya çalışılacak. Yönetim, tecrübeli oyuncuyu ikinci devrede başka bir takıma kiralamak amacıyla bonservisini elinde bulunduran West Ham United ile görüşerek çözüm arayacak.

SAVUNMAYA SÜRPRİZ İSİM

Beşiktaş'ta stoper için rota Adana Demirspor'un başarılı oyuncusu Samet Akaydın'a döndü. Beşiktaş, maliyet konusunda araştırma yaparken, diğer yandan da takas sistemi üzerinde duruyor. Eğer transfer gerçekleşirse yaz transfer döneminde takıma katılan Tayyip Talha Sanuç ile Samet Akaydın bu kez Siyah-Beyazlı forma altında buluşmuş olacak. Mavi Şimşekler'deki yükselen performansı ile milli takıma seçilen 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon ise ligde 13 maçta sahne alırken, 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

YÖNETİM İKİ İSME YOĞUNLAŞTI

Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek için çalışmada bulunan Siyah-Beyazlılar, 2 ismin üzerine yoğunlaştı. Beşiktaş Yönetimi, Almanya ekibi Bochum'un formasını giyen Japon futbolcu Takuma Asano ve Fas'ın Chelsea'li yıldızı Hakim Ziyech'in üzerine yoğunlaştı.

TURNUVA SONU GÖRÜŞME

Kulübe menajerler aracılığıyla önerilen 2 futbolcuya da teknik ekipten onay gelmesi sonrasında çalışmalara başlayan Siyah-Beyazlılar, 2 ismi birden takıma katmak istiyor. Turnuva boyunca 2 hücum oyuncusunu takip edecek olan Beşiktaş, Katar'daki maceralarının sona ermesinin ardından oyuncuların kulüpleriyle masaya oturacak.

SÜRPRİZ TERCİH

Beşiktaş'ın, Japonya formasıyla Dünya Kupası'ndaki ilk maçında Almanya'ya attığı golle ülkesine zaferi getiren Asano'yu bonservisiyle, Hırvatistan karşısında etkin bir görüntü sergileyen Ziyech'i ise kiralık olarak kadrosuna katmak istediği öğrenildi. (Fanatik)