Beşiktaş'ta transfer şekilleniyor

Beşiktaş'ta transfer şekilleniyor

Beşiktaş yeni sezon için gün sayıyor... Siyah-beyazlılarda Sergen Yalçın’ın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalar sürerken yönetim tedbirli davranıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın yeni sezon kadrosunda öncelik mali tablolar. Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmayları kadrodaki oyunculara gelecek olan teklifleri değerlendirmeye alacak. Beşiktaş yönetimi yüksek maliyetli oyuncularla da görüşmelerini sürdürecek. Beşiktaş yönetimi özellikle maaşı yüksek olan isimlerle yol ayrımına girme ihtimalini de masada bulunduruyor. Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen oyunculara da kolaylık sağlanacak.

Kiralıktan dönen oyuncular içinse Sergen Yalçın, sezon öncesi kampına göre karar verecek. Oğuzhan, Larin, Mirin, Sedat, Alpay, Hasic ve Erdem’i deneyecek olan Yalçın, futbolcular ile sisteme ve mali tablolara uymaları halinde devam edecek, aksi halde takım bulmaları istenecek.

Beşiktaş’ta geçtiğimiz sezon ağır bir sakatlık yaşayan Dorukhan, Sergen Yalçın’ın en güvendiği isimlerden. Sakatlığını atlatan futbolcu, yeni sezonda da Beşiktaş forması giymeye devam edecek. Edinilen bilgiye göre talipleri de olan futbolcunun tek düşüncesinin Beşiktaş formasıyla yıldızını tekrar parlatmak olduğu öğrenildi. Dorukhan’ın önceliğinin Beşiktaş formasıyla şampiyonluk yaşayarak Avrupa’ya gitmek olduğu da gelen haberler arasında.

Siyah-beyazlılar kaleci Utku ile yol ayrımında. Beşiktaş’ın, Karius’un ayrılığı ardından kendisine forma şansı bulamayan file bekçisini kiralık olarak göndererek form tutmasını bekledikleri öğrenildi.

Öte yandan Beşiktaş, yeni sezon formalarını 20 Ağustos'ta görücüye çıkartacak. Siyah-beyazlıların yeni sponsoru ile geçmiş yılların çizgilerini taşıyan bir tasarım ile sahaya çıkacakları gelen haberler arasında. (beIN Sports)

Etiketler :