Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler! Grillitsch, Kuzyaev ve Vargas

Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler! Grillitsch, Kuzyaev ve Vargas

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın gündeminde Florian Grillitsch, Daler Kuzyaev ve Matias Vargas var.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezonda iddialı bir kadroyla mücadele etmek isteyen Siyah-Beyazlılar'da transfer çalışmaları hız kazandı. İşte Kartal'ın transfer gündemindeki isimler:

Grillitsch iddiası

Alman basınında yer alan habere göre, Ajax’ın sözleşmesi bitecek Florian Grillitsch ile yola devam etmeyeceği ve Avusturyalı futbolcunun takımdan ayrılacağı öne sürüldü. 27 yaşındaki futbolcu ile ilgilenen takımlardan biri olarak Beşiktaş da gösterildi. Florian Grillitsch, geçen sezon uzun süre Galatasaray’ın da gündeminde yer almış, daha sonra Ajax’a imza atmıştı. 27 yaşındaki futbolcu, Hollanda ekibinde18 maçta süre aldı.

Daler Kuzyaev radara girdi

Yeni sezonun iskeletini şimdiden hazırlayan Beşiktaş, nokta atış transferlerle 2023-24 sezonu kadrosunu tamamlayacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in öncelik verdiği skorer orta saha transferi için düşünülen isimlerden biri de Daler Kuzyaev. Piyasa değeri 10 milyon Euro olan Rus futbolcunun Zenit’le olan sözleşmesinin bitmesi büyük avantaj...30 yaşındaki futbolcu, etkili driplingleri ve skorer oyunuyla dikkat çekiyor. 6 sezondur Zenit forması giyen Rus yıldız bu sezon 29 maçta 5 gol 6 asistlik ciddi bir katkı sağladı.

Son öneri Matias Vargas

Spor Toto Süper Lig’i 3. sırada bitiren Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kanat oyuncusu için arayışlarına devam eden Siyah-Beyazlılar’ın gündemine son olarak Çin’de Shanghai Port forması giyen Matias Vargas girdi. Daha önce Türkiye’de Adana Demirspor’da oynayan Vargas’ı menajerinin Beşiktaş’a önerdiği öğrenildi. (Fanatik)