"Beşiktaş'ta usulsüzlük varsa bedeli ödenmeli"

"Beşiktaş'ta usulsüzlük varsa bedeli ödenmeli"

Beşiktaş Kulübü Eski İkinci Başkanı Metin Keçeli, siyah-beyazlıların gündemine yönelik açıklamalar yaptı.

Ajans Beşiktaş - Keçeli, ”Eğer Beşiktaş’ta bir usulsüzlük varsa araştırılmalı ve kim yaptıysa bedelini ödemeli” ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ta usulsüzlük var mı? Uzun yıllar Süleyman Seba ile çalışan, camianın etkin isimlerinden Metin Keçeli neler düşünüyor? İşte yanıtı...

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Metin Keçeli’nin açıklamaları şu şekilde:

Metin Keçeli: "Usulsüzlük varsa araştırılmalı, yapan bedelini ödemeli"

Eğer Beşiktaş’ta bir usulsüzlük varsa araştırmalı. Kim yaptıysa da bedelini ödemeli. Beşiktaş’a gelen yöneticiler, ceplerinden, birikimlerinden katarlar. Yeni yönetimin yolunun açık olmasını diliyorum.

Metin Keçeli: "Orman döneminde başarılı işler de yapıldı, bu göz ardı edilemez"

Fikret Orman döneminde iyi işler yapıldı. Bu göz ardı edilemez. Stadyumun yapılması çok önemli. Sportif açıdan da başarılı sonuçlar alınmıştır. Beşiktaş’ın hiç kimseden korkmadığı dönemleri de Orman döneminde yaşadık. İnsanlar, usulsüzlük olduğu görüşünde. Varsa bir usulsüzlük tabi ki araştırılmalı.

Metin Keçeli: "Usulsüzlük olsa Çebi müdahale ederdi"

Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’ta İkinci Başkan olarak görev yaptı. Ama o zamanlarda böyle bir şey olsa mutlaka müdahale ederdi. Beşiktaş’ın borcu, diğer kulüplerin borcu gibi. Fakat; yabancı futbolcu transferlerinde hataların yapıldığını kabul ediyorum.

Metin Keçeli: "Yöneticilerin taksi parasını kulübe ödettiğine inanmıyorum"

Yöneticilerin taksiye binip, taksi parasını kulübe ödettiği haberlerine itibar etmiyorum. Bence bu bir karalama kampanyasına dönüştü.

Metin Keçeli: "Ahmet Nur Çebi, eş başkan gibiydi"

Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’ta ikinci başkanlık yaptı ama eş başkan gibiydi benim gözümde. Fikret Orman’ın başarılı işlerinde Ahmet Nur Çebi’nin katkısı göz ardı edilemez. (Ajansspor)