Beşiktaş'ta Vida, Vlasic transferinde devreye girdi

Beşiktaş'ta Vida, Vlasic transferinde devreye girdi

Beşiktaş'ın Everton'da forma giyen orta saha oyuncusu Vlasic transferi için Mrmic ve Vida'yı devreye sokacağı iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Hafta sonu Medipol Başakşehir ile sahasında karşılaşacak olan Beşiktaş'ta bir yandan mücadelenin hazırlıkları sürerken diğer yandan transfer çalışmaları devam ediyor. Beşiktaş'ın gündemine Everton'da forma giyen Hırvat yıldız Vlasic'i renklerine bağlamak için girişimlere başladığı öne sürüldü.

Beşiktaş yönetimi gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlamış durumda. Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş'ın gündemine Everton'un başarılı futbolcusu Vlasic geldi. Beşiktaş'ın bu transferde ise iki tanıdık isim Mrmic ve Vida'yı kullanacağı öne sürüldü.

Beşiktaş'ın, Hırvat savunma oyuncusu Vida'dan vatandaşını ikna etmesi yönünde talepte bulunacağı, Hırvat yıldızın ikna olması halinde Beşiktaş yönetiminin Everton ile anlaşma konusunda sorun yaşamayacağı iddia edildi. 

Nikola Vlasic 21 yaşında ve orta sahada görev yapıyor. Hajduk Split'ten 2017 yılında 10 milyon euro karşılığında Everton'a transfer olduktan sonra 2018 Ağustos'ta CSKA Moskova'ya kiralandı. Bu sezon Rusya Premier Ligi'nde 18 maçta 5 gol atarken, 2 asist yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde ise Vlasic 6 maçta 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Nikola Vlasic'in kulübü Everton'la 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Etiketler :