Beşiktaş'ta yenilenecek yönetimin takıma inancı tam!

Beşiktaş'ta yenilenecek yönetimin takıma inancı tam!

Beşiktaş'ta milli aranın ardından yenilenen yönetim kurulunda umutlar tazeliğini koruyor. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'de 7 puan toplayarak 7. sırada yer alan Beşiktaş'ta milli aranın ardından umutlar tazeliğini koruyor.

Sezonu açtığı 26 Haziran tarihinden bu yana 6 hazırlık maçı, 6 UEFA Avrupa Ligi ön eleme, 4 de lig olmak üzere toplamda 16 karşılaşma yapan siyah-beyazlılarda yenilenen yönetimin takımı güzel günlerin beklediğine inancı tam...

'ZAMAN BİZİ HAKLI ÇIKARACAK'

Siyah-beyazlı yöneticiler, kendi aralarında yaptığı sohbet toplantılarında, "Transfer dönemi bittiği güne kadar oynanan tüm müsabakalar adeta hazırlık mücadelesi gibiydi. UEFA'da gruplardan önce oynanan 6 maç da Avrupa Ligi'nin hazırlığı gibiydi, biz hedefi final olarak belirleyen bir takım olarak daha yeni başlıyoruz.

Şimdi kadromuz tamamlandı ve yarışacağımız her platformda şampiyonluğa ulaşacağımıza eminiz. Gerekirse devre arası transfer de yaparız ama kadromuz her mevki için yeterli futbolcuya sahip.

Şu ana kadar takım adına yapılan eleştirilerin hepsi yersiz. Zamanın bizi haklı çıkaracağını herkes görecek" ifadeleri kullanıldı. (Vatan)