Beşiktaş'ta yenilginin sebebi 'operasyon'

Beşiktaş'ta yenilginin sebebi 'operasyon'

Siyah beyazlı oyuncular devre arasında hakemden şikâyetçi oldu. Sergen Yalçın kart sınırındaki isimlerden daha tedbirli olmalarını istemek zorunda kaldı

Ajans Beşiktaş - Lider Beşiktaş şampiyonluk yolunda farkı açma şansını Kasımpaşa'ya yenilerek teperken gündeme yine hakem geldi. Üste üste ikinci defa Beşiktaş'ın maçını yöneten Halil Umut Meler'in kararlarına bu defa futbolcular daha çok isyan etti. Sergen Yalçın'ın Fenerbahçe derbisinde 'Bir daha maçlarımızda görmek istemiyoruz" dediği Meler, özellikle Aytaç Kara'yı oyundan atmamasıyla şimşekleri üzerine çekti. Siyah beyazlı futbolcular devre arasında Sergen Yalçın'a, hakem yönetiminde tuhaflıklar olduğunu söyledi.

Silik oynadılar

Oyuncuların şikâyetleri sonrası Sergen Yalçın, "Bu maçta ne olursa olsun ama oyuncu kaybedemeyiz. Yeteri kadar eksiğimiz var" diyerek sarı kart ceza sınırındaki Josef, Rosier ve Necip'e tedbirli oynamaları için uyarıda bulundu. Zorlu Alanyaspor maçı düşünülerek kart görmemesi sağlanan üç isim cezalı duruma düşmedi ancak sezon başından bu yana en silik performanslarına imza atmak zorunda kaldılar. Sahada bilindik Beşiktaş olmayınca da şampiyonluk yolunda çok önemli üç puan bırakılmış oldu. (Türkiye Gazetesi - Murad Tamer)