Beşiktaş'ta yıldızların son yılı!

Beşiktaş'ta yıldızların son yılı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in UEFA'nın 20. Elit Kulüp Teknik Direktörleri Toplantısı'ndan sonra yaptığı ‘yabancı sınırı’ ile ilgili sözleri sonrası gözler Kartal’ın yabancılarına çevrildi.

Ajans Beşiktaş - İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen 20. UEFA Elit Kulüp Teknik Direktörleri Toplantısı’na katılan Şenol Güneş, Türk futbolunun geleceği hakkında konuşmuş, yabancı sınırı hakkında ise "Türkiye bu koşullarda hazır olmadan bazı şeyler yaptı. Belki başlangıçta düşünce olarak doğru olabilir ama onun da kriterleri vardı. Ama o kriterler uygulanmaya konulmadı. Dolayısıyla 14 yabancı olarak kaldı. Süper Lig’de yabancı futbolcu sayısı çok fazla. Şu aşamada daha az sayıda yabancı futbolcu olması daha sağlıklı kararlar getirebilir." ifadelerini kullanmıştı.

5 İSMİN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Bunun üzerine siyah beyazlılarda yer alan 5 yabancının sözleşmesinin bu sezon sonunda sona ereceği akıllara geldi. Beşiktaş'ın kadrosundaki yabancılardan Babel, Pepe, Adriano, Atiba ve Negredo'nun sözleşmesi 2019'da bitiyor.

Bu oyuncuların geleceği hakkında nasıl bir tutum izleneceği şimdiden merak konusu oldu. (Fanatik)

Etiketler :