Beşiktaş'ta yolcular belli oldu! Toplam 7 isim...

Beşiktaş'ta yolcular belli oldu! Toplam 7 isim...

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen oyunculara ciddi tekliflerin olmaması yönetimi düşündürüyor. 17 yabancı futbolcusu bulunan siyah beyazlılar 8 Eylül'e kadar en az 4 oyuncusu ile yollarını ayırmayı planlıyor.

Ajans Beşiktaş - Transfer döneminin geride kalan bölümünde kadrosuna 5 futbolcu katan Beşiktaş, 7 oyuncusu ile yollarını ayırdı. Geçen sezon farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen 5 oyuncu da siyah beyazlı takıma geri döndü.

Bu durumun sonrası siyah beyazlı takımın kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı 17'e yükseldi. Yönetim teknik heyetin raporu doğrultusunda en az 4 futbolcu ile yollarını kesin olarak ayırmak istiyor. Öncelikle Boyko, Milosevic, Franco ve Aras'dan kendilerine takım bulmalarını isteyen yönetim, henüz beklediği teklifleri alamadı. Mustafa Pektemek, Beck ve Mitrovic de takımdan ayrılmasına izin verilecek oyuncular arasında yer alıyor.

Bugüne kadar Yunanistan'dan Paok Boyko, İsviçre'den Sion Milosevic, Bursaspor da Beck için Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Ancak kulüpler arasında anlaşma sağlanamadı. 8 Eylül'de kapanacak transfer dönemi öncesi takıma katılacak yeni isimler kadar gönderilecek futbolcular da sezon planlamasında önem taşıyor.

Zira beklenen tekliflerin gelmemesi halinde Beşiktaş kulübü forma şansı bulamayacak oyuncuların yıllık ücretlerini ödemek zorunda kalacak. Boyko, Milosevic, Aras ve Franco'nun yıllık ücretlerinin toplamı 2 milyon Euro'yu buluyor. Yönetim hem yabancı oyuncu sayısını düşürmek, hem de bu mali yükten kurtulmak için kısa süre içinde bu sorunu çözmek istiyor.

Siyah beyazlılar bonservis bedeli teklifi gelmemesi halinde, futbolculara yapılacak kiralama taleplerini de kabul etmeye hazırlanıyor. (NTV Spor)

Etiketler :